Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πάει για το μπαμ ο Ράτκλιφ, δίνει θέση "κλειδί" σε θρύλο της Μίλαν

Ένα από τα φαβορί για την ανάληψη της θέσης του αθλητικού διευθυντή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αυτό του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ σύμφωνα με δημοσίευμα του Telegraph.

IMAGE DISTRIBUTED FOR INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP - ICC ambassadors Paolo Maldini, left, Sir Alex Ferguson and Stephen Ross, co-founder RSE Ventures, right, watch the 2017 International Champions Cup presented by Heineken launch on Tuesday, March 21, 2017, in New York. (Adam Hunger/AP Images for International Champions Cup)
Ο Μαλντίνι παρέα με τον Φέργκιουσον ADAM HUNGER/AP IMAGES

Το 25% των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να πάρει και επίσημα εντός των επόμενων ημερών ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και ήδη έχει καταθέσει τις πρώτες του εισηγήσεις για αλλαγές.

Έτσι, μετά από την πρόταση για 3+3 αποχωρήσεις, ο Βρετανός μεγιστάνας πρότεινε, σύμφωνα με δημοσίευμα του Telegraph που αναπαράγει και η MundoDeportivo, ένα όνομα έκπληξη για την ανάληψη της θέσης του αθλητικού διευθυντή.

Ο λόγος για τον θρύλο της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι, ο οποίος τον περασμένο Ιούνιο αποχώρησε από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ιταλικής ομάδας έπειτα από διαφωνία που είχε με τη διοίκηση για τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο Ράτκλιφ έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή πως κύριο μέλημά του είναι να εντάξει στο εσωτερικό της Γιουνάιτεντ ανθρώπους οι οποίοι γνωρίζουν καλά τον χώρο του ποδοσφαίρου και μπορούν να βοηθήσουν για την βελτίωση της εικόνας της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Ο "βιονικός" Κριστιάνο συνεχίζει ακάθεκτος και κοντεύει να 50αρισει μέσα στο 2023

Βραζιλία: Ο Έντρικ έζησε το όνειρο και μπήκε στη λίστα των αστέρων

Αργεντινή: Η Ουρουγουάη έβαλε στοπ στην παρέα του Μέσι και "χάλασε" τρία μεγάλα σερί

News 24/7

24MEDIA NETWORK