Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας ζήτησε δημόσια να αφαιρεθεί από τον Μπρούνο το περιβραχιόνιο

Την άποψη πως πρέπει να αφαιρεθεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Μπρούνο Φερνάντες εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Ρόι Κιν μετά και την παρουσία του στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας ζήτησε δημόσια να αφαιρεθεί από τον Μπρούνο το περιβραχιόνιο
Ο Μπρούνο Φερνάντες με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Την ήττα με 3-0 γνώρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την συμπολίτισσα Σίτι μέσα στο Ολντ Τράφορντ για την Premier League, με τους Πολίτες να έχουν για άλλη μία φορά για πρωταγωνιστή τον Έρλινγκ Χάλαντ.

Μετά από το τέλος της αναμέτρησης δεν ήταν λίγοι εκείνοι που άσκησαν κριτική για την εμφάνιση των "Κόκκινων Διαβόλων", με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας, Ρόι Κιν, να ζητά να αφαιρεθεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Μπρούνο Φερνάντες.

Συγκεκριμένα, ο Κιν ανέφερε στο SkySports πως ο Πορτογάλος δεν μπορεί να εκπροσωπήσει τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, καθώς διαρκώς γκρινιάζει είτε προς τους διαιτητές είτε προς τους συμπαίκτες του.

"...Βλέποντας ξανά τον Φερνάντες θα τον έβγαζα από αρχηγό 100%. Ξέρω ότι είναι μια μεγάλη απόφαση, πήραν επίσης την αρχηγία από τον Μαγκουάιρ, αλλά ο Φερνάντες δεν έχει τη στόφα αρχηγού. Ο Φερνάντες είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του αρχηγού είναι το αντίθετο από αυτό που θα ήθελα σε έναν αρχηγό..."

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο Μπρούνο Φερνάντες μίλησε για την ευθύνη του να είσαι αρχηγός της Γιουνάιτεντ, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως χρειάζεται να είσαι συνεχώς σε επαφή με τον προπονητή και να μεταφέρεις τις απαραίτητες πληροφορίες στην υπόλοιπη ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Δεν έχει τέλος η κατηφόρα για τους "μπλε", οι δύο στόχοι ενόψει Ιανουαρίου

Παρί: Ο "διάδοχος" του Εμπαπέ συνεχίζει να εντυπωσιάζει και πλέον περιμένει μία κλήση

Ρεάλ: Οι Μαδριλένοι πήραν το Clasico αλλά έχασαν ενδεκαδάτο παίκτη για το υπόλοιπο του 2023

News 24/7

24MEDIA NETWORK