Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σκέψεις για Ντιμπάλα μετά από αίτημα του Τεν Χαχ

Η Ρόμα αδυνατεί μέχρι στιγμής να ικανοποιήσει οικονομικά τον Πάουλο Ντιμπάλα, την ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να έχει στρέψει τις "κεραίες" της στον Αργεντινό επιθετικό ύστερα από αίτημα του Τεν Χαχ.

Roma's Paulo Dybala celebrates after scoring the opening goal during the Europa League final soccer match between Sevilla and Roma, at the Puskas Arena in Budapest, Hungary, Wednesday, May 31, 2023. (AP Photo/Petr David Josek)
Ο Πάολο Ντιμπάλα πανηγυρίζει το γκολ του AP

Η Ρόμα είχε αποφασίσει να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Πάουλο Ντιμπάλα, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις του Αργεντινού επιθετικού. Μάλιστα, η πιθανότητα παραμονής του παίκτη ολοένα και μειώνεται, αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να εξετάζει τον ποδοσφαιριστή έπειτα από παρότρυνση του Τεν Χαχ στη διοίκηση.

Ένας από τους λόγους που η ομάδα του Μάντσεστερ αποφάσισε να στρέψει την προσοχή της μεταγραφικά στον Ντιμπάλα είναι η οικονομική ευκαιρία που παρουσιάζεται σύντομα για τις ενδιαφερόμενες ομάδες, αφού το συμβόλαιό του προβλέπει την ενεργοποίηση ρήτρας αποδέσμευσης ύψους 10 εκατομμυρίων μέσα στον Ιούλιο.

Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" δεν διαθέτουν την οικονομική δυνατότητα να κινηθούν ελεύθερα κατά την διάρκεια του μεταγραφικού "παραθύρου", με την ίδια να χρειάζεται επί της ουσίας να παραχωρήσει παίκτες προτού προχωρήσει σε προσθήκες, ωστόσο τα 10 εκατομμύρια δεν θεωρείται ένα επικίνδυνο ποσό για τον προϋπολογισμό της αγγλικής ομάδας.

Πέρα από τον ευνοϊκές συνθήκες -οικονομικά μιλώντας- της συγκεκριμένης υπόθεσης, ο Τεν Χαχ θεωρεί πως ο Ντιμπάλα μπορεί να συνεισφέρει σημαντικά στη γραμμή κρούσης της Γιουνάιτεντ, αφού η ομάδα χρειάζεται περισσότερη φαντασία και έφεση στο σκοράρισμα στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου.

Παρόλα αυτά, ο επιθετικός δεν έχει κάνει κάποια κίνηση μέχρι στιγμής προκειμένου να εκμαιεύσει κάποια μεταγραφή, ενώ ο ίδιος πριν λίγους μήνες είχε δηλώσει χαρούμενος που βρίσκεται στην Ρόμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK