Μάντσεστερ Σίτι: Ο Μπερνάρντο Σίλβα θέλει να φέρει στην άλλη πλευρά της πόλης τον κορυφαίο στόχο του Τεν Χαχ

Για τις φήμες που θέλουν τον Ζοάο Νέβες να βρίσκεται στα ραντάρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο Ζοάο Νέβες λέγοντας πως θελει να τον δει να ενταχθεί στην Μάντσεστερ Σίτι.

Manchester City's Bernardo Silva celebrates after teammate Rodrigo scored the opening goal during the Champions League final soccer match between Manchester City and Inter Milan at the Ataturk Olympic Stadium in Istanbul, Turkey, Saturday, June 10, 2023. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο Μπερνάρντο Σίλβα πανηγυρίζει με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι AP

Για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ζοάο Νέβες να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Έρικ Τεν Χαχ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής ρωτήθηκε ο συμπατριώτης του και άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Μπερνάρντο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος μέσος των Πολίτων, έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Νέβες και είπε, μεταξύ άλλων, πως αν μπορεί θα ασκήσει τις απαραίτητες πιέσεις προκειμένου ο παίκτης να μην πάει στην Γιουνάιτεντ αλλά να έρθει στη Σίτι.

"...Αν μπορώ, θα πιέσω όσο πρέπει τον Νέβες προκειμένου να έρθει στην Μάντσεστερ Σίτι. Φυσικά και θέλω να δω τον Νέβες να έρχεται στη Μάντσεστερ Σίτι και να μην πηγαίνει στην Γιουνάιτεντ..."

Βέβαια, τόσο για την Γιουνάιτεντ όσο και για την Σίτι η περίπτωση του Νέβες μόνο προσιτή δεν είναι καθώς η Μπενφίκα απαιτεί για την πώλησή του ένα ποσό κοντά στα 120.000.000 ευρώ, όσα δηλαδή ζήτησε και από την Τσέλσι προκειμένου να πει το "ναι" στην παραχώρηση του Έντσο Φερνάντες.

Θυμίζουμε πως ο Μπερνάρντο αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Πεπ υπογράφοντας μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι το νέο του τριετές συμβόλαιο στο οποίο όμως υπάρχει ρήτρα πώλησής του ύψους 58.000.000 ευρώ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του Τεν Χαχ για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο

Η Παλμέιρας ετοιμάζεται για νέα μεγάλη πώληση με 16χρονο που οργιάζει με την u17 της Βραζιλίας

Ο Φάτι βρήκε τον εαυτό του στην Μπράιτον και περιμένει μία ευκαιρία

News 24/7

24MEDIA NETWORK