Μάντσεστερ Σίτι: Tέλος, ο παίκτης θα πωληθεί, αδυνατεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τα στάνταρ της ομάδας

Μία μεταγραφή που κόστισε 50 εκατομμύρια που όμως δεν κατάφερε στιγμή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Manchester City's head coach Pep Guardiola enters the stadium prior to the start of a Champions League round of sixteen second leg soccer match between Manchester City and Copenhagen, at the Etihad Stadium in Manchester, England, Wednesday, March 6, 2024. (AP Photo/Dave Thompson)
(AP Photo/Dave Thompson) AP

Δεν μπορούν όλες οι μεταγραφές να είναι επιτυχημένες -ακόμα και αν είσαι ο Πεπ Γκουαρντιόλα- και σε τέτοιες περιπτώσεις η καλή διαχείριση μπορεί να μετριάσει το αντίκτυπο από την ατυχή επιλογή.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα φαίνεται πως θα αποχωριστεί την ακριβή μεταγραφή που πραγματοποίησε η Μάντσεστερ Σίτι πριν από 21 μήνες. Ο Κάλβιν Φίλιπς δεν δικαίωσε τις προσδοκίες καθώς ποτέ δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στα πλάνα του Καταλανού, ενώ δεν έλειψαν και οι παρεξηγήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ό Άγγλος μέσος δόθηκε δανεικός στην Γουέστ Χαμ, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί και δεν θυμίζει τον καλό του εαυτό με την Λιντς. Πλέον οι "Σίτιζενς" επιθυμούν να αποχωριστούν μόνιμα τον παίκτη και μάλιστα υποστηρίζεται πως έχουν δεχθεί ήδη προτάσεις στα 30 εκατομμύρια. Η ομάδα ακόμα δεν έχει αποφασίσει ποια θα είναι η κοστολόγηση του Φίλιπς, ωστόσο τα 30 εκατομμύρια δείχνουν μία ικανοποιητική τιμή που θα μπορέσει να μετριάσει την λεγόμενη "χασούρα".

Διαβάστε περισσότερα

Αψηφά την λογικής και τους νόμους της φύσης και ξαφνιάζει τον Γκουαρντιόλα

O Μαρσέλο επέλεξε την καλύτερη ενδεκάδα από πρώην "συμμαθητές" και "δασκάλους" από την ποδοσφαιρική του δι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK