O Μαρσέλο επέλεξε την καλύτερη ενδεκάδα από πρώην "συμμαθητές" και "δασκάλους" από την ποδοσφαιρική του διαδρομή...

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ επέλεξε τεράστια ονόματα και έχουν άρωμα βραζιλιάνικο...

Real's Marcelo holds up his shirt, at the end of theChampions League final soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid in Lisbon, Portugal, Saturday, May 24, 2014. Real Madrid won 4-1. (AP Photo/Manu Fernandez)
(AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Μαρσελο μπορεί πλέον να είναι 35 χρονών και η χρηματιστηριακή του αξία να έχει πέσει στο ενάμισι εκατομμύριο αγωνιζόμενος στην Φλουμινένσε, ωστόσο αυτό σε τίποτα δεν μειώνει την παρακαταθήκη που αφήνει πίσω του. Μία παρακαταθήκη η οποία μπορεί να φαίνεται ατομική, όμως δεν χρίστηκε μόνη της...

Ο Βραζιλιάνος θεωρήθηκε ως ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ -αν όχι το καλύτερο- και ο ίδιος επέλεξε την καλύτερη ενδεκάδα με βάση τους καλύτερους ατομικά ποδοσφαιριστές που έχει συνεργαστεί σε Ρεάλ Μαδρίτης και εθνικής Βραζιλίας. Παίκτες οι οποίοι φυσικά τον βοήθησαν να φτάσει και στο επίπεδο που βρισκόταν τόσα χρόνια.

Συγκεκριμένα, για το τέρμα επέλεξε τον Κέιλορ Νάβας, στην άμυνα τους Ρομπέρτο Κάρλος, Σέρχιο Ράμος, Τιάγκο Σίλβα και Ραφίνια, ενώ στο κέντρο προτιμήθηκαν οι Μόντριτς, Κρόος και Κασεμίρο.

Όσον αφορά τις επιλογές στην γραμμή κρούσης, η αλήθεια είναι ότι οι επίλογές δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικές. Κριστιάνο Ρονάλντο, Ρονάλντο Ναζάριο και Νεϊμάρ σχηματίζουν την μαγική τριάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Αψηφά την λογικής και τους νόμους της φύσης ο γρηγορότερος παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι και ξαφνιάζει το...

Δεν σταματά ο Ρονάλντο, συνεχίζει ακάθεκτος πετυχαίνοντας χατ τρικ μέσα σε ένα ημίχρονο

News 24/7

24MEDIA NETWORK