Μαρινάκης: "Αποστολή να κάνουν ζημιά στον Ολυμπιακό"

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, άφησε αιχμές κατά της διαιτησίας για το ματς με την Ξάνθη, κάνοντας λόγο για ανθρώπους που έχουν ως "αποστολή" να ζημιώσουν τους πρωταθλητές Ελλάδας.

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÏÓÖÐ / ÌÁÑÉÍÁÊÇÓ /(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
marinakis EUROKINISSI SPORTS

Η Ξάνθη πήρε το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Ολυμπιακό στα Πηγάδια, με τους ερυθρόλευκους να έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Βαγγέλης Μαρινάκης άφησε αιχμές για την επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τόνισε πως κάποιοι θέλουν να βλάψουν τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην NOVA:

"Όταν αγόρασα τον Ολυμπιακό το 2010 και ξεκίνησε το πρωτάθλημα, έβλεπα πολλά περίεργα με τη διαιτησία και τους παράγοντες. Μου είχαν κάνει εντύπωση. Είχα βγει τη 2η αγωνιστική και τα κατήγγειλα.

Φέτος, βιαζόμασταν να ξεκινήσει γρήγορα αυτή η ξεφτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέπουμε ανθρώπους που έχουν αποστολή να κάνουν ζημιά στον Ολυμπιακό. Εμείς δεν θα συνεχίσουμε να διαμαρτυρόμαστε.

Σήμερα δεν μας έδωσαν ένα πέναλτι και μία αποβολή και αργότερα ο ίδιος παίκτης πέτυχε γκολ και μας ισοφάρισε.

Σε αυτό που είπε νωρίτερα ο Πρωθυπουργός ότι "αυτό που απομένει είναι να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα", εγώ του λέω ότι αυτό που απομένει είναι να πάρει το 8ο συνεχόμενο ο Ολυμπιακός και να πάει καλά στο Champions League

Σήμερα, παρά τα περίεργα που είδαμε, μπορούσαμε να νικήσουμε. Και σας διαβεβαιώ και να το ξέρει κι ο κύριος Τσίπρας, ότι το 8ο συνεχόμενο θα το πάρει ο Ολυμπιακός.

Παρόλα αυτά, θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, να δουλέψουμε σκληρά και να νικήσουμε. Την Τρίτη είναι το πιο καθοριστικό ματς. Θα πρέπει να δούμε ένα γεμάτο Καραϊσκάκης".

24MEDIA NETWORK