Μαρόκο, ο Άμραμπατ με χατζάρα στο χέρι κουβαλάει τον Γκάβι

Οι Μαροκινοί τρελάθηκαν με την πρόκριση της ομάδας τους στους οκτώ του Μουντιάλ 2022 και τα γραφιστικά στα social έκαναν πάταγο.

Spain's Pedri, centre, and Morocco's Sofyan Amrabat challenge for the ball during the World Cup round of 16 soccer match between Morocco and Spain, at the Education City Stadium in Al Rayyan, Qatar, Tuesday, Dec. 6, 2022. (AP Photo/Petr David Josek)
Ο Άμραμπατ ήταν εξαιρετικός κόντρα στην Ισπανία (AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK)

Στον έβδομο ουρανό οι Μαροκινοί οι οποίοι υπέταξαν την Ισπανία και προκρίθηκαν από τη διαδικασία των πέναλτι στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Μουντιάλ 2022.

Οι φίλαθλοι της ομάδας με καλλιτεχνική φλέβα ξεσήκωσαν τα social media με τα γραφιστικά που έφτιαξαν για να υπερθεματίσουν την επιτυχία των ποδοσφαιριστών.

Ένας εξ αυτών έκανε τον Σοφιάν Άμραμπατ μαχητή του παρελθόντος με μια χατζάρα στα χέρια και στην πλάτη του να κουβαλάει τον νεαρό Γκάβι. Η συγκεκριμένη δημιουργία φαίνεται πως άρεσε στον παίκτη της Φιορεντίνα ο οποίος τη μοιράστηκε μέσω Instagram.

Το διαδικτυακό σκίτσο πιθανώς να σόκαρε κάποιους, ωστόσο καταδεικνύει πώς ο Άμραμπατ σκούπισε τη μεσαία γραμμή κι έβγαλε εκτός παιχνιδιού τους σπουδαίους χαφ της Ισπανίας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Μαρόκο, ο Άμραμπατ με χατζάρα στο χέρι κουβαλάει τον Γκάβι

Διαβάστε περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Η Χεορχίνα έριξε το καρφί της στον Σάντος, αλλά ελπίζει σε αυτόν

ΜΜΑ: Αδιανόητη παραμόρφωση σε πόδι αθλητή

Τζουντ Μπέλιγχαμ: Φοράει το 22 γιατί είναι ένα τέρας

News 24/7

24MEDIA NETWORK