Μαρσέιγ: Πρώην προπονητής της Παρί ο εκλεκτός για αντι-Μαρθελίνο, περιμένει το πράσινο φως από τους ultras

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της Μαρσέιγ για να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά από την αποχώρηση του Μαρθελίνο.

PSG's head coach Christophe Galtier stands prior to the start of the Champions League round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Paris Saint Germain at the Allianz Arena in Munich, Germany, Wednesday, March 8, 2023. (AP Photo/Andreas Schaad)
Ο Κριστόφ Γκαλτιέ AP PHOTO/ANDREAS SCHAAD

Παρελθόν από τον πάγκο της Μαρσέιγ αποτελεί ο Μαρθελίνο μετά από τα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα κατά τους πρώτους δύο μήνες που βρέθηκε στον πάγκο.

Αυτή την περίοδο χρέη υπηρεσιακού προπονητή εκτελεί ο Ζακ Αμπαρδονάδο αλλά η διοίκηση βρίσκεται σε επαφές με άλλους προπονητές προκειμένου να αναλάβει άμεσα ένας τεχνικός με μεγαλύτερη εμπειρία.

Σύμφωνα με το RMC Sport, ο εκλεκτός της γαλλικής ομάδας είναι ο πρώην προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, ο οποίος βρίσκεται χωρίς ομάδα μετά από την αποχώρησή του από την ομάδα του Νασέρ Αλ Κελαϊφί τον Ιούνιο του 2023.

Ο Γκαλτιέ, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τον πάγκο των Μασσαλών αλλά τόσο αυτός όσο και η διοίκηση θέλουν να δουν πως θα αντιδράσουν οι οργανωμένοι στο άκουσμα του ονόματος του Γάλλου.

Θυμίζουμε πως ο Γκαλτιέ έχει εργαστεί μόνο στο γαλλικό πρωτάθλημα και κατά σειρά στις Σεντ Ετιέν, Λιλ, Νις και Παρί.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Κέιν άφησε το γήπεδο και πήγε για μπίρες στο μεγαλύτερο λαϊκό πανηγύρι του κόσμου

Βγήκε η σκούπα στην Τσέλσι! Αυτή είναι η πρώτη αποχώρηση από την ομάδα

Ο Ίσκο επέστρεψε και συνεχίζει να τρελαίνει την La Liga με την παρουσία του

News 24/7

24MEDIA NETWORK