Μαρσέιγ σε έξαρση: Έκλεισε τον Ουναχί, πάει και για το "μπαμ" των 32.000.000 ευρώ

Ασταμάτητη η Μαρσέιγ η οποία μετά από την εξαιρετική κίνηση με τον Ουναχί είναι κοντά στη μεταγραφή ρεκόρ του Βιτίνια.

Braga's Vitinha, center, celebrates after scoring the opening goal during the Europa League group D soccer match between SC Braga and Union Berlin at the Municipal stadium in Braga, Portugal, Thursday, Sept. 15, 2022. (AP Photo/Luis Vieira)
Ο Βιτίνια πανηγυρίζει γκολ του με την Μπράγκα AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Η Μαρσέιγ έκανε την έκπληξη κι τελείωσε τη μετακίνηση ενός εκ των καλύτερων ποδοσφαιριστών στο Μουντιάλ 2022. Ο λόγος, φυσικά, για τον Αζεντίν Ουναχί. Ωστόσο, ο Μασσαλοί φαίνεται πως δεν σταματούν στον πρώην πλέον μέσο της Ανζέ και "χτυπούν" το μεγάλο αστέρι της Μπράγκα, Βιτίνια.

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους ρεπόρτερ το γαλλικό κλαμπ έχει μπει στην υπόθεση και την έχει τελειώσει με 32.000.000 ευρώ. Ο 20χρονος σέντερ φορ αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Μασσαλία για να υπογράψει συμβόλαιο μακράς διάρκειας.

Εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία, τότε η Μπράγκα θα γράψει ιστορία, καθώς ο Βιτίνια θα αποτελέσει την ακριβότερη πώλησή της ξεπερνώντας εκείνη του Τρινκάο στην Μπαρτσελόνα αντί 31.000.000 ευρώ το 20/21. Τον Βιτίνια διεκδικήσουν και δύο αγγλικές ομάδες, αλλά ο παίκτης επέλεξε την Μασσαλία.

Διαβάστε περισσότερα

Τσέλσι: Νύχτα ανελέητου πόκερ για τον Έντσο Φερνάντες

Η Τσέλσι θα βγάλει χρήματα εάν η Άρσεναλ κατακτήσει το πρωτάθλημα

Άμραμπατ, Μπαρτσελόνα: Η πρόταση των Μπλαουγκράνα για τον Μαροκινό

News 24/7

24MEDIA NETWORK