Μαθαίνουν αντιπάλους Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Η καρδιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου χτυπά το μεσημέρι της Παρασκευής (19/12) στη Νιόν της Ελβετίας. Στο άντρο της UEFA θα λάβουν χώρα οι κληρώσεις για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ και τους "32" του Κυπέλλου UEFA, με τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να μαθαίνουν τις αντιπάλους τους.

Μαθαίνουν αντιπάλους Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός
Τσάμπιονς Λιγκ (13:00)

Οι "πράσινοι" θα τοποθετηθούν στο γκρουπ των ισχυρών, καθώς τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλο που μετείχαν, και θα αποφύγουν εκ των πραγμάτων ευρωπαϊκές υπερδυνάμεις όπως η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μπάγερν, η Γιουβέντους και η Λίβερπουλ. Πόσο όμως πιο εύκολα μπορεί να είναι τα πράγματα απέναντι στην Τσέλσι ή στη Ρεάλ Μαδρίτης; Υπάρχουν βέβαια και ο… βατός δρόμος. Αυτός που οδηγεί στην καλύτερη περίπτωση στη Λισσαβώνα για να αντιμετωπίσει τη Σπόρτινγκ ή στο Λεβάντε για να μονομαχήσει με τη Βιγιαρεάλ.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού : Τσέλσι, Σπόρτινγκ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Βιγιαρεάλ, Λιόν, Άρσεναλ, Ρεάλ Μαδρίτης

Κύπελλο UEFA (14:00)

Μετά το θρίαμβο επί της Χέρτα, ο Ολυμπιακός εξασφάλισε και μαθηματικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πλέον αναμένει την επόμενη πρόκληση που θα βρεθεί στο διάβα του, κοιτώντας αρκετά μακριά, όπως με ένα στόμα μια φωνή ειπώθηκε από προπονητή και παίκτες το βράδυ της Πέμπτης. Άλλωστε οι πιθανοί αντίπαλοι, παρότι τερμάτισαν στην πρώτη θέση των γκρουπ τους, ουδόλως τρομάζουν τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι με όπλο την έδρα τους στοχεύουν ψηλά.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού : Βόφσμπουργκ, Σεντ Ετιέν, Αμβούργο, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μάντσεστερ Σίτι, Σταντάρ Λιέγης, Ουντινέζε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK