Μάθημα για ντέρμπι αιωνίων που θα το θυμούνται για μια ζωή!

Παραμονή του Clasico στο "Καραϊσκάκης", οι Ιμπαγάσα, Μαυρογενίδης και Βαΐτσης ανέλαβαν να κάνουν μαθήματα... ντέρμπι στους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού. Δείτε το VIDEO.

Μάθημα για ντέρμπι αιωνίων που θα το θυμούνται για μια ζωή!

Μία ημέρα πριν από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο άδειο (λόγω τιμωρίας) "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και ο επίσημος Ολυμπιακός ανέβασε ένα εξαιρετικό video μέσω του επίσημου καναλιού του στο Youtube, με τους Δημήτρη Μαυρογενίδη και Γιώργο Βαΐτση να μιλούν στους παίκτες της Κ-8 και της Κ-9 της ερυθρόλευκης ακαδημίας για την ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου ζευγαριού.

"Το πιο σημαντικό στοιχείο που πρέπει να έχει όποιος φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού είναι η πίστη. Να πιστεύει στον εαυτό του και στην ομάδα. Θα πρέπει επίσης να έχει πάθος, να ζει έντονα το παιχνίδι που βγάζει συναισθήματα. Θα πρέπει επίσης να έχει δύναμη, θάρρος και εξυπνάδα.

Μάθημα για ντέρμπι αιωνίων που θα το θυμούνται για μια ζωή!

Θυμάμαι τον τελικό του 1999 και το γκολ που έβαλα, όταν παίζαμε με 10 παίκτες απέναντι σε έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός. Η χαρά που βίωσα εκείνη τη στιγμή ήταν πολύ μεγάλη.

Ήταν ένα γκολ που το θυμάται πάντα ο κόσμος του Ολυμπιακού", είπε μεταξύ άλλων στους μικρους παίκτες ο Δημήτρης Μαυρογενίδης ενώ ο Γιώργος Βαΐτσης ανέφερε πως είναι ο νεότερος παίκτης που έχει σκοράρει ποτέ σε ντέρμπι αιωνίων. "Όταν σκόραρα στο ΟΑΚΑ θυμάμαι ότι για ένα πεντάλεπτο κοιτούσα τα μάτριξ του ΟΑΚΑ που υπήρχε το όνομά μου ως σκόρερ και δίπλα η φωτογραφία. Χάζευα τη φωτογραφία".

Όσο για το φινάλε του video, είχαμε την... είσοδο του Αριέλ Ιμπαγάσα στα αποδυτήρια, με τον παλαίμαχο άσο των Πειραιωτών και νυν υπεύθυνο στην ποδοσφαιρική ακαδημία των Πειραιωτών να δίνει όρκο νίκης ενόψει Παναθηναϊκού μαζί με Μαυρογενίδη, Βαΐτση και φυσικά τους πιτσιρικάδες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK