Μαθήματα... Μέταλουργκ
από Καραγεωργίου

Μαθήματα... Μέταλουργκ<br> από Καραγεωργίου


Ρεπορτάζ: Γιώργος Μίνος

Βιντεοθεραπεία περιλάμβανε το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ την Τρίτη, αφού ο Νίκος Καραγεωργίου και οι συνεργάτες του ανέλυσαν στους ποδοσφαιριστές τον τρόπο παιχνιδιού της Μέταλουργκ και φυσικά τα αδύνατα και δυνατά σημεία της εν όψει του αγώνα της Πέμπτης στο γήπεδο της Τούμπας.

Για περισσότερο από 45 λεπτά, ο προπονητής του δικεφάλου του Βορρά -μαζί με τον Κώστα Ιωσηφίδη που έχει δει από κοντά τη Μέταλουργκ- μιλούσε στους ποδοσφαιριστές για την προσεχή αντίπαλο χαρακτηρίζοντάς την "δυνατή" και "ψυχωμένη" που δεν παρατάει εύκολα το παιχνίδι, ακόμα και αν όλα είναι εναντίον της. Αυτό φάνηκε ειδικά στον αγώνα με τη Ντιναμό Κιέβου, όπου παρά το γεγονός πως έχανε, δεν παράτησε το παιχνίδι και πάλεψε μέχρι τα τελευταία λεπτά.

Από εκεί και πέρα, αυτό που φοβίζει τον Καραγεωργίου είναι το... άγνωστο και συγκεκριμένα η εικόνα που θα παρουσιάσει η Μέταλουργκ. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ γνωρίζει πως οι Ουκρανοί παρουσιάζονται δυνατοί στην έδρα τους και γι'αυτό το λόγο επιθυμεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στην Τούμπα -με "καθαρό" σκορ- ώστε να μην μπει... σε περιπέτειες στον επαναληπτικό της Ουκρανίας.

*** Αλλαγές στο σχήμα ετοιμάζει ο Νίκος Καραγεωργίου για τον αγώνα με την ουκρανική ομάδα, ωστόσο δεν αποκαλύπτει τα σχέδια του. Ο τεχνικός του δικεφάλου συνεχίζει να κρατάει "κλειστά" τα χαρτιά του, θέλοντας να αιφνιδιάσει τους αντιπάλους.
Εκκληση Γούμενου

Εκκληση στον κόσμο της ομάδας έκανε ο Γιάννης Γούμενος να γεμίσει το γήπεδο της Τούμπας και να βοηθήσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση της Πέμπτης. Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος είναι διστακτικός και δεν δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα εισιτήρια του ματς, ωστόσο αυτό θα αλλάξει σίγουρα την Τετάρτη και ακόμη περισσότερο την Πέμπτη (την ημέρα του αγώνα) όπου θα παρουσιαστεί περισσότερη κίνηση στα εκδοτήρια.

*** Συνεχίζονται οι συζητήσεις με χορηγούς που θέλουν να συνάψουν συνεργασία με τον ΠΑΟΚ, όπως και με εταιρείες όπου θέλουν να τοποθετήσουν κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.
Καλύτερα ο Ζαγοράκης

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα προπονήθηκε την Τρίτη ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γόνατο. Η συμμετοχή του στο ματς με τους Ουκρανούς δεν τίθεται σε κίνδυνο, κάτι που σημαίνει πως θα δώσει κανονικά το παρών και θα βοηθήσει και αυτός με τη σειρά του τον ΠΑΟΚ να πάρει ένα σκορ πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς. Σε ότι έχει να κάνει με τον Ηλία Χαραλάμπους, η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε βελτίωση και αν δεν υπάρξει κάποιο σημαντικό πρόβλημα, τότε θα βρίσκεται στην αποστολή που θα ανακοινωθεί την Τετάρτη μετά το πέρας της προπόνησης.

Αποθέωση Σικαμπάλα

Στο περίπτερο 8 του ΠΑΟΚ στην ΔΕΘ βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Σικαμπάλα όπου γνώρισε την αποθέωση από τους συγκεντρωμένους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός μέσος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που βρέθηκε δίπλα στον κόσμο της ομάδας και υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα, ενώ δεν παρέλειψε να βγάλει φωτογραφίες με τους θαυμαστές του.

Τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ηρακλή

Οπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι με τον Ηρακλή (19/09) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ θα πάρει 3.000 εισιτήρια ώστε να τα διαθέσει στους φιλάθλους της ομάδας. Οι "κυανόλευκοι" υποσχέθηκαν μεταξύ άλλων να υπάρχει παρουσία ενισχυμένης ομάδας σεκιούριτι, ενώ θα τοποθετηθούν περιμετρικά των κερκίδων τα φορητά διαχωριστικά.

*** Την Τετάρτη στις 17:00 θα γίνει η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Καραγεωργίου στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τη Μέταλουργκ Ντόνετσκ, ενώ στις 19:30 θα γίνει η αντίστοιχη συνέντευξη Τύπου του προπονητή των αντιπάλων, Αλεξάντερ Σέβιντοφ.

*** Το παρών στο γήπεδο της Τούμπας θα δώσει και ο πρόεδρος της Μέταλουργκ,Σεργκέι Ταρούτα, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί πως είναι ελληνικής καταγωγής!

*** Το βράδυ της Τετάρτης θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη το τσάρτερ το οποίο θα μεταφέρει 120 φιλάθλους της ουκρανικής ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK