Μαζί με τον Σάντσες, πήραν μεταγραφή και τα σκυλιά του!

Μέχρι πρότινος το πανό με τον Σάντσες και τα σκυλιά του είχε θέση στις κερκίδες του "Emirates" όμως τώρα μαζί με τον Χιλιανό επιθετικό άλλαξαν φανέλα και οι δύο αγαπημένοι του φίλοι. Απόδειξη οι PHOTOS που ανέβασε!

Μαζί με τον Σάντσες, πήραν μεταγραφή και τα σκυλιά του!

Aν υπάρχουν κάποιοι επώνυμοι ποδοσφαιριστές που δεν κρύβουν την λατρεία τους προς τα ζώα και δη τους σκύλους, τότε ο Αλέξις Σάντσες δικαιούται να είναι πρόεδρος σε αυτό το ιδιαίτερο "κλαμπ", με την αγάπη του προς τα συγκεκριμένα τετράποδα να έχει γράψει ιστορία.

Είναι τέτοια η σχέση στοργής που έχει αναπτύξει με τα δύο σκυλιά του, Άτομ και Χάμπερ, που τα αποκαλεί "συμπαίκτες" και "παιδιά" του, ενώ για χρόνια είχε θέση στις εξέδρες του "Emirates" φωτογραφία του Χιλιανού με τη φανέλα της Άρσεναλ μαζί με τα δύο σκυλιά του στα χρώματα της ομάδας.

Τώρα όμως το "καθεστώς" αυτό δεν υπάρχει, με τον 29χρονο επιθετικό να επιλέγει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να ανακοινώνεται επίσημα τη Δευτέρα, για να μετακομίσουν στο "Ολντ Τράφορντ" μαζί του οι δύο αγαπημένοι του φίλοι!

Ναι, σωστά καταλάβατε! Μεταγραφή δεν πήρε μόνο ο παίκτης αλλά και τα σκυλιά-σύντροφοί του, με τους Άτομ και Χάμπερ να βλέπουν το αφεντικό τους να τους αφαιρεί τη φανέλα της Άρσεναλ και να τους βάζει εκείνη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!".

"Οι Άτομ και Χάμπερ είναι μαζί μου κάθε ημέρα. Με βλέπουν όταν γυρίζω σπίτι κουρασμένος και αισθάνομαι λιγάκι πεσμένος και μπορούν να καταλάβουν πώς ήταν η μέρα σου.

Είναι αυτοί που βρίσκονται δίπλα σου μετά από νίκη και ήττα και σε περιμένουν με την ίδια πάντα έκφραση στα πρόσωπά τους.

Αξίζει πολύ το γεγονός ότι σε καταλαβαίνουν και απλά θέλεις να τους κάνεις χαρούμενους", δήλωσε στο επίσημο σάιτ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σάντσες, ο οποίος ανέβασε μάλιστα στο Instagram και τέσσερις φωτογραφίες με τα σκυλιά του, με τη... νέα τους φανέλα!

Μαζί με τον Σάντσες, πήραν μεταγραφή και τα σκυλιά του!
Μαζί με τον Σάντσες, πήραν μεταγραφή και τα σκυλιά του!

News 24/7

24MEDIA NETWORK