"Με αυτά τα κριτήρια ήρθε ο Λουτσέσκου"

Ο Λούμπος Μίχελ ανέλαβε την ευθύνη της αποτυχίας με τον Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς και αποκάλυψε για ποιο λόγο επιλέχθηκε στη θέση του ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

"Με αυτά τα κριτήρια ήρθε ο Λουτσέσκου"
mixel ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λίγες ώρες μετά την απομάκρυνση του Σέρβου τεχνικού από τον πάγκο του δικέφαλου του βορρά, ο Λούμπος Μίχελ βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και μίλησε για τον αντικαταστάτη του, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ουσιαστικά ο Σλοβάκος ανέλαβε την ευθύνη τόσο της πρόσληψης όσο της απόλυσης του Στανόγεβιτς, ενώ αποκάλυψε πως ο λόγος που επιλέχθηκε ο Ρουμάνος προπονητής, είναι γιατί γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τους λόγους που άλλαξε προπονητή ο ΠΑΟΚ:

"Η διοίκηση της ΠΑΕ έπειτα από αξιολόγηση αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή και να προσλάβει τον κ. Λουτσέσκου. Ο μοναδικός λόγος είναι διότι πιστεύουμε πως με αυτόν τον προπονητή θα πάρουμε το πρωτάθλημα και θα πετύχουμε τους στόχους μας".

Τι ήταν αυτό που τον ώθησε στο να πάρει αυτή την απόφαση:

"Μετά την αξιολόγηση που έγινε ήταν αντιληπτή η έλλειψη αυτοπεποίθησης του προηγούμενου προπονητή. Επιστρέφουμε στο στιλ που θέλουμε για να γίνει μία επανεκκίνηση στο κλαμπ".

Γιατί δεν ήρθε ο ΡαζβάνΛουτσέσκου από τον Μάιο:

"Ήταν στο top 3 των επιλογών μας από την αρχή. Υπήρχαν καλές συστάσεις για τον κ. Στανόγεβιτςόμως θα πρέπει να καταλάβουμε πως όταν γίνεται κάτι λάθος πρέπει να το καταλαβαίνεις και να το διορθώνεις".

Για τις μεταγραφές:

"Δε θα ανακοινωθεί κάτι σήμερα. Η κύρια δουλειά μας αυτό το διάστημα ήταν να κλείσουμε το θέμα του προπονητή. Ο κ. Λουτσέσκου ξέρει την ομάδα, έχουμε παίξει πέντε φορές πέρυσι αντίπαλοι, θα μιλήσουμε μαζί του και θα προχωρήσουμε στις κινήσεις μας.

Είναι απόφαση που πάρθηκε από την διοίκηση και εγκρίθηκε από τον μεγαλομέτοχο. Χάσαμε χρόνο 2-3 εβδομάδες, η επιλογή του κ. Λουτσέσκου γίνεται γιατί ξέρει τέλεια το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν χρειάζεται χρόνο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK