Με Λοντίγκιν η αποστολή της Ρωσίας

Ο Γιούρι Λοντίγκιν θα ταξιδέψει στα γήπεδα της Βραζιλίας, μιας και επιλέχθηκε από τον Φάμπιο Καπέλο στην τελική αποστολή των Ρώσων για το Μουντιάλ. Διαβάστε αναλυτικά την 23άδα.

Με Λοντίγκιν η αποστολή της Ρωσίας

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρωσίας, Φάμπιο Καπέλο, έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των 23 παικτών που θα πάρει μαζί του στα γήπεδα της Βραζιλίας. Ο γνώριμος από το πέρασμά του στην Ξάνθη, Γιούρι Λοντίγκιν βρίσκεται στην τελική λίστα του του Ιταλού προπονητή.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Παβέλ Πογκρεμπνιάκ, Αλεξέι Μπερεζούτσκι, Βλάντιμιρ Μπιστρόβ, Παβέλ Μογκιλέβετς, Άρτιομ Τζιούμπα, Γιούρι Γκαζίνσκι, Αλεκσάντρ Ανιουκόβ.

Αναλυτικά η αποστολή της Ρωσίας:

Τερματοφύλακες: Ίγκορ Ακινφέεβ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Γιούρι Λοντίγκιν (Ζενίτ), Σεργκέι Ριζίκοβ (Ρουμπίν)

Αμυντικοί: Βασίλι Μπερεζούτσκι, Σεργκέι Ιγκνασέβιτς και Γκεόργκι Σενίκοβ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Βλάντιμιρ Γκρανάτ, Αλεκσέι Κοζλόβ (Ντινάμο Μόσχας), Αντρέι Γεστσένκο, Ντμίτρι Κομπάροβ (Σπαρτάκ Μόσχας), Αντρέι Σεμιόνοβ (Τέρεκ Γκρόζνι)

Μέσοι: Γιούρι Ζιρκόβ, Ίγκορ Ντενίσοβ και Αλεκσέι Ιόνοβ (Ντινάμο Μόσχας), Ρομάν Σιρόκοβ (FC Κρασνοντάρ), Ντένις Γκλουσακόβ (Σπαρτάκ Μόσχας), Αλάν Τζαγκόεβ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Αλεκσάντρ Σαμέντοβ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Βίκτορ Φαϊζούλιν και Ολέγκ Σατόβ (Ζενίτ),

Επιθετικοί: Μακσίμ Κανουνικόβ (Άμκαρ Περμ), Αλεκσάντρ Κερζακόβ (Ζενίτ), Αλεκσάντρ Κοκόριν (Ντινάμο Μόσχας)

Σημειώνουμε πως η Ρωσία μετέχει στον όγδοο όμιλο της διοργάνωσης μαζί με Βέλγιο, Αλγερία και Νότια Κορέα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK