Με Μακ, Παπαγιαννόπουλο στην Κέρκυρα

Οι 22 εκλεκτοί του Αναστασιάδη για τον κρίσιμο αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης (7/1).

Με Μακ, Παπαγιαννόπουλο στην Κέρκυρα
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν σήμερα (6/1) για τελευταία φορά πριν το παιχνίδι της Τετάρτης (7/1) με την Κέρκυρα. Δούλεψαν για σχεδόν μιάμιση ώρα σε τεχνική και τακτική με το τελευταίο μέρος του προγράμματος να αφιερώνεται σε οικογενειακό δίτερμα.

Ο Γιώργος Κατσικάς ακολούθησε μέρος της προπόνησης με μπάλα και τις επόμενες μέρες σταδιακά θα επιστρέψει σε πλήρεις ρυθμούς προπόνησης, ενώ οι Αλέξανδρος Τζιόλης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης συνέχισαν ειδικό ατομικό πρόγραμμα και ο Παναγιώτης Γλύκος θεραπεία στο γυμναστήριο και αμφότεροι αποκλείστηκαν από την αποστολή.

Αντίθετα, ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος συμπεριλήφθηκε στους εκλεκτούς, με τον ΠΑΟΚ να περιμένει το πρωί της Τετάρτης απάντηση από την ομοσπονδία της Σουηδίας για την ποινή του λόγω αποβολής στο τελευταίο ματς με την Ασίρισκα. Στην αποστολή για πρώτη φορά έπειτα από τον αγώνα με την Skoda Ξάνθη επιστρέφει και ο Ρόμπερτ Μακ που έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά η αποστολή: Ιτάνζ, Γιακουμής, Κωνσταντινίδης, Πούγγουρας, Σκόνδρας, Ποζατζίδης, Βίτορ, Τζανδάρης, Κάτσε, Μαντούρο, Σαββίδης, Περέιρα, Ρατς, Κίτσιου, Μακ, Γκολάσα, Πόζογλου, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Κουλούρης, Παπαγιαννόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK