Με μάξιμουμ 100 εκατομμύρια ο Γκουαρντιόλα κερδίζει τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό που θαυμάζει πολύ

Το φλερτ του Καταλανού μπορεί να μετουσιωθεί σε κανονική πρόταση για ενίσχυση στον νευραλγικό χώρο του άξονα.

Manchester City's head coach Pep Guardiola, right, gives instructions to Manchester City's Kevin De Bruyne during the English FA Cup third round soccer match between Manchester City and Huddersfield Town, at the Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Jan. 7, 2024. (AP Photo/Dave Thompson)
(AP Photo/Dave Thompson) AP

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει βάλει στο στόχαστρό του έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να δώσει πολλά πράγματα στην ομάδα της Σίτι.

Ο μεσοεπιθετικός της Νιουκάστλ, Μπρούνο Γκιμαράες έχει εντυπωσιάσει τον Πεπ και ο τελευταίος δεν βλέπει την ώρα να τον φέρει στο Μάντσεστερ. Μάλιστα μία τέτοια κίνηση φαίνεται πως θα είναι κοστοβόρα. Υποστηρίζεται πως υπάρχει ρήτρα αγοράς του παίκτη ανέχεται στα 100 εκατομμύρια λίρες.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λυόν ήρθε στην Νιουκάστλ με μεταγραφή των 40 εκατομμυρίων και μέσα σε αυτό το διάστημα κατάφερε να διπλασιάσει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ο 26χρονος έχει μέχρι στιγμής αγωνιστεί σε 97 αγώνες στους οποίους πέτυχε 13 τέρματα, έχοντας συνολικά μία πολύ εντυπωσιακή παρουσία.

Η περίπτωση φαίνεται πως μπορεί να προχωρήσει, αν και ο Μπρούνο τον περασμένο Οκτώβριο επέκτεινε το συμβόλαιό του με τις "Καρακάξες" και δήλωσε ευχαριστημένος στην ομάδα. Ο Γκουαρντιόλα παρατηρεί την εξέλιξή του και ενδεχομένως το καλοκαίρι να εξετάσει το σενάριο κατάθεσης επίσημης πρότασης.

Διαβάστε περισσότερα

Δύο παίκτες που αγγίζουν μαζί τα 100 εκατομμύρια σε αξία αδυνατούν να είναι βασικοί στην εθνική Αγγλίας

Προς ανανέωση με Ρεάλ ο Τόνι Κρόος

News 24/7

24MEDIA NETWORK