Με οπαδούς στο Ηράκλειο ο ΟΣΦΠ

Παρά την πάγια τακτική της να μην ζητά εισιτήρια για τους εκτός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού, η διοίκηση αυτού αποφάσισε να... άρει τη συγκεκριμένη απόφασή της για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Με οπαδούς στο Ηράκλειο ο ΟΣΦΠ
Παρά την πάγια τακτική της να μην ζητά εισιτήρια για τους εκτός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού, η διοίκηση αυτού αποφάσισε να... άρει τη συγκεκριμένη απόφασή της για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Οι "ερυθρόλευκοι" ζήτησαν και θα πάρουν 5.000 "κομμάτια", με τους φίλους τους να τοποθετούνται στις θύρες 4,5,6 και 7 του Παγκρήτιου.

Οι Κρητικοί σκοπεύοντας σε εισπρακτική-οικονομική επιτυχία από τον εν λόγω αγώνα έκαναν δεκτά τα αιτήματα των "ερυθρόλευκων" και έτσι στην αναμέτρηση της 23ης Οκτωβρίου θα υπάρχουν οργανωμένοι οπαδοί και των δύο ομάδων.

Με σκοπό την καλύτερη αντιμετώπιση πιθανών φαινομένων βίας, έγινε την Παρασκευή στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου σύσκεψη αναφορικά με τα μέτρα ασφαλείας που θα παρθούν. Οι αντιπροσωπείες των δύο ομάδων συμφώνησαν πλήρως με τις αστυνομικές και αρχές, προκειμένου ο αγώνα να διεξαχθεί μέσα σε αθλητικά πλαίσια αποφεύγοντας περιστατικά παρόμοια με προηγούμενες χρονιές στο Ηράκλειο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK