Με Σιμεόνε στο χορτάρι και στις... εξέδρες, σπάς ρεκόρ 20ετίας!

Η Φιορεντίνα συνέτριψε με 6-1 την Κιέβο Βερόνα στο πρώτο της φετινό εντός έδρας ματς στη Serie A και σε αυτό είχε συμβολή και ο τεχνικός της... Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε. Διαβάστε το story.

Με Σιμεόνε στο χορτάρι και στις... εξέδρες, σπάς ρεκόρ 20ετίας!

Πέρα πάσας αμφιβολίας, ο Ντιέγκο Σιμεόνε απόλαυσε ένα τέλειο ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο είδε την Ατλέτικο Μαδρίτης να επικρατεί με 1-0 της Ράγιο Βαγεκάνο στο "Μετροπολιτάνο" με τον Αντουάν Γκριεζμάν και να πανηγυρίζει την πρώτη της νίκη στη φετινή Πριμέρα Ντιβισιόν ενώ μία μέρα μετά πήρε το αεροπλάνο για να γιορτάσει και επί... ιταλικού εδάφους.

Πώς έγινε αυτό; Προορισμός του "Τσόλο" ήταν η Φλωρεντία, με την Φιορεντίνα του Χιοβάνι Σιμεόνε να υποδέχεται την Κιέβο Βερόνα για τη 2η αγωνιστική της Serie A και τον υπερήφανο μπαμπά να παίρνει θέση στις εξέδρες του "Αρτέμιο Φράνκι" για να δει την πρόοδο που έχει σημειώσει το... βλαστάρι του.

Με Σιμεόνε στο χορτάρι και στις... εξέδρες, σπάς ρεκόρ 20ετίας!

Ο Χιοβάνι είχε ένα έξτρα κίνητρο να σκοράρει και τελικά τα κατάφερε στο φινάλε για να γράψει το τελικό 6-1 και να αφιερώσει το τέρμα του στον πατέρα του και την μικρή αδερφή του Φραντσέσκα.

Το συμπέρασμα είναι πως ο μπαμπάς Σιμεόνε έφερε τη θετική του αύρα όχι μόνο στον γιο του αλλά και σε όλη την ομάδα της Φιορεντίνα, αν αναλογιστεί κανείς πως η τελευταία φορά που οι "βιόλα" είχαν πετύχει 6 γκολ σε ένα ματς ήταν το 1996, σε ένα εντυπωσιακό 6-4 κόντρα στην Πάντοβα!

"Γουρλήδες φιλοξενούμενοι στο Φράνκι", αναφέρει το σχετικό ποστάρισμα της Φιορεντίνα στο Twitter, απεικονίζοντας σε φωτογραφία τον ιδιοκτήτη Αντρέα Ντέλα Βάλε και τον τιμ μάνατζερ των "βιόλα" μαζί με τον Ντιέγκο Σιμεόνε αλλά και τον Ντανιέλ Πασαρέλα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK