Με τα “παλτά” του Τεν Χαχ έφτασε τα 1.2 δισ. κόστος η Γιουνάιτεντ

Ο Ράντκλιφ τον αποκλείει από τις μεταγραφές σε περίπτωση που συνεχίσει στο Μάντσεστερ.

Manchester United's head coach Erik ten Hag waits for the start of the English Premier League soccer match between Fulham and Manchester United, at Craven Cottage, London, Saturday, Nov. 4, 2023. (AP Photo/David Cliff)
Manchester United's head coach Erik ten Hag waits for the start of the English Premier League soccer match between Fulham and Manchester United, at Craven Cottage, London, Saturday, Nov. 4, 2023. (AP Photo/David Cliff) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πάνω από μία δεκαετία να πρωταγωνιστήσει για για τους κορυφαίους τίτλους και όμως διαθέτει την πιο ακριβή ομάδα.

Τα ποσά μιλούν από μόνα τους

Το ποσό των 1.2 δισεκατομμυρίων, σύμφωνα με έρευνα, είναι το ακριβές κόστος για την απόκτηση όλων των παικτών της ομάδας του Τεν Χαχ. Ο υπολογισμός περιλαμβάνει και τις τεράστιες σε ύψος μεταγραφές, όπως τα 85,5 εκατομμύρια λίρες για τον Άντονι, τα 80 εκατομμύρια λίρες για τον Χάρι Μαγκουάιρ το 2019 και τα 73 εκατομμύρια λίρες για τον Τζέιντόν Σάντσο το 2021.

Οι αριθμοί περιλαμβάνουν επίσης τα 60 εκατομμύρια που δαπανήθηκαν για τον Κασεμίρο της Ρεάλ Μαδρίτης το 2022. Ωστόσο, το συνολικό ποσό υπολογίζεται μόνο για συμφωνίες μέχρι το τέλος του οικονομικού έτους 2023.

Αυτό σημαίνει ότι δεν περιλαμβάνονται οι αφίξεις του περασμένου καλοκαιριού του Αντρέ Ονάνα ύψους 47 εκατ. λιρών, του Μέισον Μάουντ ύψους 60 εκατ. λιρών και του Ράσμους Χόιλουντ ύψους 72 εκατ. λιρών.

Παρά τα αστρονομικά χρήματα που ξόδεψε η ομάδα του Μάντσεστερ, δεν κατάφεραν να αποδώσει καρπούς στο γήπεδο καθώς το σύνολο του Ολλανδού τεχνικού βρίσκεται εκτός τετράδας στην βαθμολογία, ενώ την περασμένη σεζόν, με την πιο ακριβή ομάδα στον κόσμο, η ομάδα τερμάτισε μόνο τρίτη στην Premier League.

Οι αποφάσεις

Ο Τζιμ Ράντκλιφ βλέποντας πως οι μεταγραφές δεν αποδίδουν αναλόγως παρά το τεράστιο κόστος αποφάσισε πως, σε περίπτωση που παραμείνει το καλοκαίρι ο Τεν Χαχ στο τιμόνι της ομάδας, ο Ολλανδός δεν θα μετέχει στις επόμενες μεταγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Το κανόνι της Γιουνάιτεντ μίλησε για το μέλλον του με Ρεάλ

Αφήνει την προπονητική και πιάνει το Μποξ θρύλος της Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK