Με την αύρα του Τζούρτζεβιτς και του Μιραλάς ο Ολυμπιακός

Ο Κέβιν Μιραλάς ξαναφόρεσε την "ερυθρόλευκη" φανέλα και έκανε ντεμπούτο στη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό, όμως ο Ούρος Τζούρτζεβιτς ήταν αυτός που πέτυχε τα δύο γκολ κόντρα στον Πλατανιά και έστειλε την ομάδα του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου (2-0).

Με την αύρα του Τζούρτζεβιτς και του Μιραλάς ο Ολυμπιακός
EUROKINISSI

Εξαρχής διαδικαστικό χαρακτήρα είχε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά, μιας και οι "ερυθρόλευκοι" είχαν φύγει με το διπλό (2-0) από το πρώτο ματς στην Κρήτη. Επομένως ο Όσκαρ Γκαρσία στο ντεμπούτο του στον "ερυθρόλευκο" πάγκο είχε... εύκολο έργο, ενώ έδωσε και την ευκαιρία σε αρκετά νέα πρόσωπα να αγωνιστούν.

Ανάμεσά τους και οι Μιραλάς και Χατζισαφί που έκαναν το ντεμπούτο τους με την "ερυθρόλευκη" φανέλα (ο πρώτος έκανε το ντεμπούτο στη δεύτερη θητεία του). Όλα τα βλέμματα στράφηκαν στο Βέλγο που κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα αποθεωνόταν από τους φίλους του Ολυμπιακού, όμως ο MVP ήταν ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο οποίος με δύο δικά του γκολ συνέβαλε τα μέγιστα στην νίκη (2-0).

Μάλιστα, είδαμε και τον Χουτεσιώτη να φοράει το περιβραχιόνιο του Ολυμπιακού, μια απόφαση του νέου κόουτς που... συζητήθηκε. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πλατανιάς ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες, εξαιτίας της αποβολής του Μπούντνικ στις καθυστερήσεις.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Όσκαρ Γκαρθία):Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Σισέ, Νικολάου, Χατζισαφί, Ζιλέ (79' Ταχτσίδης), Μαρτίνς, Ανδρούτσος (69' Μάριν), Σεμπά, Μιραλάς (85' Βρουσάι), Τζούρτζεβιτς.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Μανουέλ Ρόκα):Κοκκαλάς, Καρυπίδης (46' Βάντερσον), Πριντέτα, Αγγελόπουλος, Ουές, Μάλσα, Στόιτσεφ, Πατράλης, Κοροβέσης (46' Ντουάλα), Ζίκο (61' Μπούντνικ), Πετρόπουλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK