Με την... καλή ενδεκάδα στη Νέα Σμύρνη

Ο Ουζουνίδης ετοιμάζει το σχήμα που καθιέρωσε το τελευταίο τρίμηνο, επιζητώντας μία καλή εκκίνηση στα πλέι-οφ στο "σπίτι" του Πανιωνίου. Ποιος έμεινε εκτός αποστολής και δύσκολα θα ξαναπαίξει.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
berg klonaridis EUROKINISSI SPORTS

Η περίοδος της "αποφόρτισης" και της προετοιμασίας για το "μίνι-πρωτάθλημα" των πλέι-οφ που ξεκινάει, ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό με την προπόνηση του Σαββάτου και πλέον άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στην κυριακάτικη (14/5) πρεμιέρα με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη. Ένα παιχνίδι που έχει χαρακτηριστεί "κλειδί" στα «πράσινα» αποδυτήρια όσον αφορά την πορεία της ομάδας στους αγώνες κατάταξης και το ζητούμενο είναι μια καλή εκκίνηση, σε μία έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει τον Παναθηναϊκό.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκλεισε το πρόγραμμα της εβδομάδας, χωρίς άλλα προβλήματα πέραν απ’ τους λαβωμένους Λουντ και Τελάντερ (έκαναν ατομικό) και (προ)ετοιμάζει την "καλή" ενδεκάδα του "τριφυλλιού", για να διεκδικήσει το διπλό, στην πρώτη επιστροφή του στην πλατεία μετά το καλοκαιρινό χωρισμό του με τον Πανιώνιο.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ

Κάτω απ’ τα "πράσινα" γκολπόστ θα πάρει θέση ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με τους Κουλιμπαλί, Χουλτ στα άκρα της άμυνας και τους Μολέδο, Κουτρουμπή κεντρικό δίδυμο. Στον άξονα ο Ζέκα με τον Κουρμπέλη θα συνθέσουν τη δυάδα των κεντρικών χαφ, ενώ οι Βιγιαφάνιες (δεξιά) και Εμποκού (αριστερά) αναμένεται να πάρουν τις γνωστές θέσεις τους στα "φτερά" της μεσοεπιθετικής γραμμής. Στη δε κορυφή της επίθεσης, ο Μάρκους Μπεργκ θα έχει για ακόμη ένα παιχνίδι ως παρτενέρ του τον Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Εκτός της 20άδας που ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης ο Ουζουνίδης έμειναν (πλην των τραυματιών) και οι Μπουμάλ, Χουχούμης, Ρινάλντι, Κοτσόλης, Στάικος και Βέμερ. Για τους Μπουμάλ και Χουχούμη, ο αποκλεισμός του ήταν ακόμη ένα ξεκάθαρο δείγμα πως δεν βρίσκονται σε… πρώτο πλάνο για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν.

Οι 20 που θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο των βορείων προαστίων το βράδυ του Σαββάτου (13/5) είναι οι:

Ο. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουλιμπαλί, Μέστο, Μαρινάκης, Χουλτ, Κουτρουμπής, Μολέδο, Ευαγγέλου, Ρέις, Κουρμπέλης, Ζέκα, Π. Βλαχοδήμος, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Λέτο, Μολίνς, Χατζηγιοβάνης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK