Με τις ευλογίες του Νεϊμάρ μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα!

Μία ήδη κλεισμένη μεταγραφή της Μπαρτσελόνα για το καλοκαίρι είναι ο Αρτούρ Μέλο της Γκρέμιο. Ο Βραζιλιάνος έχει συμφωνήσει με τους "μπλαουγκράνα" ώστε να συνεχίσει το μέλλον του σε αυτούς, ωστόσο ο συμπατριώτης του Νεϊμάρ φαίνεται να βοήθησε στη τελική έκβαση του "deal".

Jose Luis Gomez, right, of Argentina's Lanus fights for a ball with Arthur of Brazil's Gremio, during a first leg Copa Libertadores final soccer match in Porto Alegre, Brazil, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Wesley Santos)
Αρτούρ Μέλο AP IMAGE

Ο Αρτούρ Μέλο αποτελεί βασικό στέλεχος της Γκρέμιο και έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα. Αγωνιζόμενος στον άξονα, ο Βραζιλιάνος είχε τραβήξει το ενδιαφέρον της "Μπάρτσα" εδώ και μήνες.

Η τελική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ήρθε πριν από μία βδομάδα με τον Αρτούρ μάλιστα να δηλώνει πως ο Νεϊμάρ αποτέλεσε το άτομο που τον επηρέασε θετικά, ώστε να αποδεχτεί τη πρόταση των Καταλανών.

" Τον ρώτησα για τη Μπαρτσελόνα (τον Νεϊμάρ) και μόνο θετικά είχε να μου πει για το σύλλογο και την πόλη. Αυτός μου συνέστησε τη Μπαρτσελόνα" .

Η συγκεκριμένη κίνηση του αστέρα της Παρί μπορεί να ερμηνευτεί ως αναθέρμανση των σχέσεων του με την ισπανική ομάδα, γεφυρώνοντας το χάσμα που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους το καλοκαίρι, μετά τη φυγή του στην ομάδα του Παρισιού.

Και αν σκεφτούμε τα σενάρια περί εξόδου του Νεϊμάρ από το γαλλικό σύλλογο, καθώς μόνο ευχαριστημένος δεν φαίνεται έως τώρα με τη παραμονή του στους Παριζιάνους, ίσως να μην πρέπει να αποκλειστεί η επιστροφή του στη Βαρκελώνη στο μέλλον, είτε αυτό είναι άμεσο ή μακρινό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK