Με το "έτσι θέλω" εκτέλεσε το πέναλτι ο Μασούντ!

Ο Μασούντ κέρδισε πέναλτι με ατομική ενέργεια και ούτε που το σκέφτηκε να αφήσει τη μπάλα σε άλλον. Αγνοώντας ακόμα και τον προπονητή του που είχε υποδείξει άλλον εκτελεστή!

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

To πρώτο γκολ του Μασούντ στη Νέα Σμύρνη (πέρυσι είχε σημειώσει τέσσερα εκτός έδρας) έγραψε ιστορία. Όχι μόνο για το γεγονός ότι ήταν το παρθενικό για τον Ιρανό στο ποδοσφαιρικό "σπίτι" του αλλα για τον τρόπο με τον οποίο χρίστηκε σκόρερ.

Πρώτα φρόντισε να αφήσει άπαντες με το στόμα ανοιχτό όταν "άδειασε" με σούπερ ντρίμπλα τον Χαντάκια και μπήκε στη μεγάλη περιοχή, για να αναγκάσει τον Μόρα (ντεμπούτο στη Super League Σουρωτή μετά από 10 χρόνια στην Ιταλία) να του κάνει αντικανονικό τάκλιν και να τον ανατρέψει.

Με το "έτσι θέλω" εκτέλεσε το πέναλτι ο Μασούντ!

Έπειτα φρόντισε να αφήσει "αγάλματα" τους συμπαίκτες του. Ο Κόρμπος είχε πάρει αρχικά τη μπάλα, όμως δεν την κράτησε για πολύ στην αγκαλιά του, με τον Γρηγορίου να δίνει εντολή να αναλάβει την εκτέλεση ο Χατζησαφί αλλά τον Μασούντ να κάνει του... κεφαλιού του και να "γραπώνει" τη μπάλα.

Τελικά δικαιώθηκε ο Μασούντ αφού με την εκτέλεση αλά Πανένκα ξεγέλασε τον Κυριακίδη και άνοιξε το σκορ για τον Πανιώνιο, γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό των γηπεδούχων.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK