Με τον Αρντά Τουράν δεν τα βάζεις, θα σου σπάσει τα μούτρα!

Δημοσιογράφος θέλησε να κάνει "ανάρμοστη" ερώτηση στη νέα σύζυγο του Αρντά Τουράν και ο πρώην άσος των Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα "απασφάλισε". Διαβάστε για το ξέσπασμά του.

Με τον Αρντά Τουράν δεν τα βάζεις, θα σου σπάσει τα μούτρα!
AP PHOTO

Ο Αρντά Τουράν είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται στο... κόκκινο στα περισσότερα παιχνίδια του καθώς τα ζει με πάθος και ένταση, και φαίνεται πως αυτή τη νοοτροπία την κουβαλάει και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους με "θύμα" όποιον του πάει κόντρα...

Ο τελευταίος που βρέθηκε σε αυτή την άβολη θέση ήταν δημοσιογράφος, ο οποίος είχε στήσει... καραούλι έξω από εστιατόριο της Κωνσταντινούπολης που έτρωγε μαζί με τη νέα σύζυγό του ο 31χρονος μεσοεπιθετικός της Μπασακχεσίρ.

Με τον Αρντά Τουράν δεν τα βάζεις, θα σου σπάσει τα μούτρα!
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Κατά την αποχώρηση του ζεύγους, ο δημοσιογράφος πλησίασε και ρώτησε την Ασλιχάν Ντογκάν για το γάμο τους στις 12 Μαρτίου ( "Παντρευτήκατε σε δημαρχείο, εσείς πως φανταζόσασταν το γάμο των ονείρων σας;"), με τον Τουράν να κάνει νόημα στην καλή του να "ράψει το στόμα της" και τον δημοσιογράφο να φωνάζει: "Ο Αρντά σου απαγορεύει να μιλήσεις;"

Τότε ήταν που ο πρώην άσος των Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έβγαλε... καπνούς και του απάντησε με οργή: "Έχω την πρόθεση να σου σπάσω τα μούτρα και να σου βγάλω τα μάτια αν ξαναμιλήσεις με τη γυναίκα μου".

Ε, μετά από αυτή την... επίπληξη από πλευράς Τουράν, ο δημοσιογράφος "μαζεύτηκε" και σταμάτησε το... κυνήγι της είδησης αφού εκεί μέτρησε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης!

News 24/7

24MEDIA NETWORK