Με τον Τσάμπι Αλόνσο κι αυτά που κάνει θ' ασχοληθεί κανείς;

Ο Τσάμπι Αλόνσο βρήκε καμένη γη όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπάγερ Λεβερκούζεν, αλλά σε 12 ματς τα έφερε τούμπα.

Leverkusen's head coach Xabi Alonso applauds during the group B Champions League soccer match between Atletico Madrid and Bayer 04 Leverkusen at the Civitas Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Oct. 26, 2022. (AP Photo/Manu Fernaandez)
Ο Τσάβι Αλόνσο στην αναμέτρηση της Μπάγερ Λεβερκούζεν με την Ατλετικό Μαδρίτης για το Champions League AP

Ο 41χρονος Τσάμπι Αλόνσο ανέλαβε την Μπάγερ Λεβερκούζεν σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για το κλαμπ. Οι Ασπιρίνες με την άφιξη του Ισπανού είχαν τρακυλίσει στην 17η θέση της Bundesliga κι είχαν γίνει φαβορί για να πέσουν κατηγορία. Τόσο τραγικά.

Ωστόσο, με την έλευση Αλόνσο και σε 12 ματς με τον πρώην παίκτη της Ρεάλ στον πάγκο έχουν γίνει θαύματα. Η Λεβερκούζεν μετράει σε έξι νίκες κι από τρεις ήττες/ισοπαλίες.

Με αυτά και με εκείνα η Λεβερκούζεν σκαρφάλωσε στην 8η θέση της βαθμολογίας (σ.σ. με 24 βαθμούς), ελάχιστα μακριά από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκά εισιτήρια. Οι Φράιμπουργκ, Ντόρτμουντ, Φρανκφούρτη έχουν από 31 βαθμούς και φιγουράρουν στις θέσεις 6, 5 και 4.

Διαβάστε περισσότερα

Ζοζέ Μουρίνιο, θέλει να επιστρέψει στη μεγάλη του αγάπη

Λίβερπουλ: Ο Φιρμίνο περιμένει τον Λουκάκου για το επόμενο βήμα του

Άρσεναλ: Ανερχόμενος σταρ της Premier League παρακαλάει να πάει στην ομάδα του Αρτέτα

News 24/7

24MEDIA NETWORK