Με Ζιντάν οι Γάλλοι

Με Ζιντάν οι Γάλλοι
Στην αποστολή (και επίσημα) της εθνικής Γαλλίας βρίσκεται ο Ζινεντίν Ζιντάν, εν όψει των παιχνιδιών με Ελβετία (8/10) στη Βέρνη και Κύπρο (12/10) στο Παρίσι για τις τελευταίες αγωνιστικές του τετάρτου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Γερμανίας.

Ο Γάλλος διεθνής προέρχεται από τραυματισμό με τη Ρεάλ Μαδρίτης και έχει λείψει από αρκετά παιχνίδια των "μερέγκες" (ανάμεσά του και αυτό με τον Ολυμπιακό για προληπτικούς λόγου), ωστόσο η αποθεραπεία του εξελίσσεται ομαλά και μέχρι την ημερομηνία των παιχνιδιών θα είναι έτοιμος, κάτι που το έλαβε υπόψη ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "τρικολόρ", Ραίμόν Ντομενέ.

Μαζί στην αποστολή και ο Νταβίντ Τρεζεγκέ, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του. Αντιθέτως, ο Ζόναθαν Ζεμπινά είναι τραυματίας και δεν προλαβαίνει κανέναν από τους δύο αγώνες, ενώ τον Σανιόλ, ο οποίος είναι τιμωρημένος για το παιχνίδι με τους Ελβετούς, θα τον αντικαταστήσει στο δεξί άκρο της άμυνας ο Ρεβεγέ.

Η 22μελής αποστολή

Τερματοφύλακες
Κουπέ (Λιόν), Λαντρό (Ναντ)

Αμυντικοί
Μπουμσόνγκ (Νιούκαστλ), Γκαλάς (Τσέλσι), Γκιβέ (Μονακό), Ρεβεγέ (Λιόν), Σανιόλ (Μπάγερν Μονάχου), Σκιλασί (Μονακό), Τουράμ (Γιουβέντους)

Μέσοι
Ντορασό (Παρί Σεν Ζερμέν), Ντιαρά (Λανς), Μακελελέ (Τσέλσι), Μαλουντά (Λιόν), Βιεϊρά (Γιουβέντους), Ζιντάν (Ρεάλ Μαδρίτης)

Επιθετικοί
Σισέ (Λίβερπουλ), Ζιουλί (Μπαρτσελόνα), Γκοβού (Λιόν), Λουιντουλά (Οσέρ), Τρεζεγκέ (Γιουβέντους), Βιλτόρ (Λιόν)

News 24/7

24MEDIA NETWORK