Μέχρι και Λεάλι πήρε ο Λεμονής

Είκοσι παίκτες συμπεριέλαβε στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά ο Τάκης Λεμονής. Έξω ο τραυματίας Βιάνα, ο τιμωρημένος Σεμπά και ο Παρέδες που ταλαιπωρήθηκε με το ταξίδι της επιστροφής από το Εκουαδόρ. Επιστροφή στην 20άδα για Λεάλι.

Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αναμενόμενη ήταν η απόφαση του Τάκη Λεμονή να πάρει όλους τους διαθέσιμους παίκτες στην αποστολή για τον αγώνα με τον Πλατανιά (1/4, 19.30) και να «κόψει» την τελευταία στιγμή δύο εξ αυτών.

Την 20άδα αποτελούν οι Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό.

Αυτό σημαίνει ότι έξω είναι ο τραυματίας Βιάνα, ο τιμωρημένος Σεμπά, ο Νικολάου και ο Παρέδες που ταλαιπωρήθηκε με το ταξίδι της επιστροφής από το μακρινό Εκουαδόρ.

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Λεάλι στην αποστολή μετά το… διάλειμμα της Λεωφόρου. Κατά συνέπεια, στην εξέδρα θα κάτσει ο Λευτέρης Χουτεσιώτης που είχε καθίσει στον πάγκο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK