Μένει ελεύθερος κορυφαίος σκόρερ της Bundesliga, Γιουνάιτεντ και Τσέλσι τον "βολιδοσκοπούν"

Πως ο Μάρκους Τουράμ θα μείνει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής της Γκλάντμπαχ Ρόλαντ Βίρκους. Τον ποδοσφαιριστή θέλουν Γιουνάιτεντ και Τσέλσι.

Moenchengladbach's Marcus Thuram, left, celebrates with Moenchengladbach's Manu Kone after scoring his side's third goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and Bayern Munich at the Borussia Park in Moenchengladbach, Germany, Saturday, Feb. 18, 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Τουράμ πανηγυρίζει AP

Την αποχώρηση ενός εκ των καλύτερων επιθετικών της Bundesliga ως ελεύθερου επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής της Γκλάντμπαχ, Ρόλαντ Βίρκους.

Ο λόγος για τον Μάρκους Τουράμ του οποίου το συμβόλαιο με την γερμανική ομάδα λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και συμφώνησε να φύγει ελεύθερος και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Βίρκους μεταξύ άλλων δήλωσε στο Sport 1 "... Αποφασίσαμε να αφήσουμε τον Μάρκους να μείνει ελεύθερος. Το ότι θα φύγει χωρίς να εισπράξουμε κάποια χρήματα δεν είναι κάτι που μας αρέσει. Πρέπει να αποδεχτούμε πως υπάρχουν μεγαλύτεροι συλλόγοι που θέλουν να τον κάνουν δικό τους..."

Θυμίζουμε ότι για τον 25χρονο Γάλλο ποδοσφαιριστή έντονο ενδιαφέρον έχει δείξει τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και η Τσέλσι.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Τουράμ έχει καταγράψει 22 συμμετοχές με τη φανέλα της Γκλάντμπαχ έχοντας 14 γκολ και 4 ασίστ.

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Αμφίβολος με Μπάγερν, προλαβαίνει τα γενέθλια της αδερφής του

Μπαρτσελόνα: Ανατροπή με την ταλεντάρα των 80 εκατ.

Λίβερπουλ: Έκανε το "Αθήνα - Αγρίνιο" με αεροπλάνο για να είναι ξεκούραστη με Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK