Λίβερπουλ: Έκανε το "Αθήνα - Αγρίνιο" με αεροπλάνο για να είναι ξεκούραστη με Ρεάλ

Η Λίβερπουλ επέστρεψε νικήτρια από την έδρα της Νιουκάστλ με αεροπλάνο σε μία πτήση μόλις 33 λεπτών γιατί είχε λόγο.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Η Λίβερπουλ νίκησε την Νιουκάστλ και για την επιστροφή από την έδρα του αντιπάλου επέλεξε να χρησιμοποιήσει ως μέσο μετακίνησης αεροπλάνο. Η πτήση διήρκησε 33 λεπτά, γεγονός που τα αγγλικά Μέσα σχολίασαν. Ωστόσο, για την επιλογή αυτή υπήρχε συγκεκριμένος λόγος.

Οι Κόκκινοι επέστρεψαν σπίτι τους με το αεροπλάνο διότι έπαιξαν με τους Ανθρακωρύχους Σάββατο βράδυ και ο Γιούργκεν Κλοπ ήθελε οι ποδοσφαιριστές να είναι 100% έτοιμοι και ξεκούραστοι κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, 72 ώρες μετά από το παιχνίδι με την Νιουκάστλ.

Στο παρελθόν η Λίβερπουλ, αλλά και άλλες ομάδες της Αγγλίας που μετέχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν παραπονεθεί για το πώς σχεδιάζουν τις αναμετρήσεις εντός συνόρων οι αρμόδιοι.

Για την ιστορία εάν κάποιος θελήσει να καλύψει την απόσταση Νιουκάστλ - Λίβερπουλ θα χρειαστεί να διανύσει περίπου 280 χιλιόμετρα.

Διαβάστε περισσότερα

Απέρριψε την Γιουβέντους και κατέληξε MMAer

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η νούμερο ένα προτεραιότητα αφορά παίκτη κι όχι την αλλαγή ιδιοκτησίας

Ο Ιγκόρ Τούντορ έκανε με την Μαρσέιγ αυτό που δεν πέτυχε κανένας άλλος προπονητής της

News 24/7

24MEDIA NETWORK