Μένει μέχρι νεωτέρας στη Μίλαν ο Ιντζάγκι

Όλα έδειχναν πως ο Φίλιπο Ιντζάγκι θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Μίλαν μετά και την νέα ήττα από την Τζένοα, ωστόσο η διοίκηση των "Ροσονέρι" αποφάσισαν να του δώσουν μία ακόμη ευκαιρία, με τον Ιταλό τεχνικό να παραμένει στο "τιμόνι" της ομάδας.

Μένει μέχρι νεωτέρας στη Μίλαν ο Ιντζάγκι

Η κατρακύλα της Μίλαν δεν έχει τελειωμό. Υπέστη μία ακόμη ήττα την φετινή σεζόν, αυτή την φορά μέσα στο "Σαν Σίρο" από την Τζένοα (1-3) και βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A, μακριά από κάθε στόχο.

Όλα έδειχναν πως από σήμερα κιόλας (30/4) ο Φίλιπο Ιντζάγκι θα απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία των Μιλανέζων, με ρεπορτάζ από την Ιταλία να αναφέρουν πως η απόφαση είναι ειλημμένη.

Ωστόσο την ίδια ημέρα, υπήρξε ανατροπή στην υπόθεση, αφού το επίσημο κανάλι της Μίλαν μετέδωσε πως ο μεγάλος γκολτζής των "Ροσονέρι" θα είναι στον πάγκο της ομάδας στο Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την Νάπολι.

Μένει να δούμε αν η παράταση που πήρε ο "Πίπο", θα κρατήσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Το παιχνίδι με τους Ναπολιτάνους είναι κρίσιμο για το μέλλον του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK