Μένει στην Ίντερ με τις ευλογίες του ράπερ Jay Z ο Λουκάκου

Με την βοήθεια του... ράπερ Jay-Z φαίνεται πως θα καταφέρει να παραμείνει ο Ρομέλου Λουκάκου στην Ίντερ από το καλοκαίρι του 2023 και μετά σύμφωνα με το Gazzetta dello Sport.

Inter Milan's Romelu Lukaku reacts during a Serie A soccer match between Inter Milan and Spezia at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Aug.20, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Ρομέλου Λουκάκου AP PHOTO/LUCA BRUNO

Μία από τις πιο ηχηρές μετακινήσεις του περασμένου καλοκαιριού ήταν αυτή του Ρομέλου Λουκάκου από την Τσέλσι στην ΄Ίντερ με τη μορφή δανεισμού αλλά με οψιόν ανανέωσης στα 70 εκατομμύρια για τον Ιούνιο του 2023..

Ο Βέλγος σταρ έχει αρκετές πιθανότητες να μείνει στην ομάδα της Ιταλίας και σε αυτό μπορεί να βοηθήσει ένας ακόμα παράγοντας. Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την Rock Nation Agency, εταιρεία που εκπροσωπεί τον Λουκάκου, είναι ο ράπερ Jay-Z με τον οποίο ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι Τοντ Μποέλι έχει στενές σχέσεις.

Η δεύτερη θητεία του Λουκάκου στην Τσέλσι δεν έκλεισε και με τον καλύτερο τρόπο και σύμφωνα με το πάντα έγκυρο Gazzetta dello Sport η παραμονή του στην Ίντερ έστω και με τις ευλογίες του Jay-Z μοιάζει με μονόδρομο.

Διαβάστε Περισσότερα

ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο "Greek Freak" έσβησε τα φώτα του Τζόελ Εμπίντ

Μοναδικό κοντράστ: Ο Κοσίδης πέντε χρόνια πριν πανηγύριζε ως ball boy γκολ του Αραούχο

Λίβερπουλ: Ο Φαν Ντάικ έσκαψε τη βούλα του πέναλτι για να αστοχήσει ο Μπόουεν

News 24/7

24MEDIA NETWORK