Μέσι: Αυστηρός πατέρας ο Λίο, η καθημερινή συνήθεια που δεν επιτρέπει στα παιδιά του

Για την οικογένειά του μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Λιονέλ Μέσι σε δηλώσεις του τονίζοντας πως κανένα εξ αυτών δεν έχει ακόμα στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο.

El argentino Lionel Messi, del Inter Miami, festeja tras anotar ante el Union de Filadelfia en las semifinales de la Leagues Cup, el martes 15 de agosto de 2023 (AP Foto/Chris Szagola)
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι AP

Στην Αμερική για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι έχει μετακομίσει όλη η οικογένεια Μέσι προσπαθώντας ακόμα να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Ο Αργεντίνος σταρ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του κωμικού Μιγκέλ Γρανάδος, μιλώντας, μεταξύ άλλων για τη σχέση του ίδιου και της οικογένειάς του με την τεχνολογία και το κινητό γενικότερα, προχωρώντας μάλιστα και σε μία μεγάλη αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, πέρα από το γεγονός πως ο Λίο αποκάλυψε ότι δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά με το κινητό, ανέφερε πως κανένα από τα παιδιά του δεν χρησιμοποιεί κάποιο τηλέφωνο στην καθημερινότητά του.

"Δεν είμαι από αυτούς που χρησιμοποιούν emojis στο WhatsApp. Δεν στέλνω τόσο πολύ ηχητικά μηνύματα, προτιμώ περισσότερο τα γραπτά. Επίσης κανένα από τα παιδιά μου δεν έχει ακόμη κινητό τηλέφωνο"

Θυμίζουμε πως ο Λίο έχει, μαζί με την σύζυγό του, Αντονέλα τρία αγόρια, με το μεγαλύτερο μάλιστα εξ αυτών να κάνει προπονήσεις με τα τμήματα υποδομής της Ίντερ Μαϊάμι.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Ο Τζέραρντ μετάνιωσε για την αποχώρησή του το 2015, ο λόγος

Γιουνάιτεντ: Αυτό είναι το σχέδιο της για τον "παραγκωνισμένο" του Τεν Χαχ

Η Άρσεναλ "έδεσε" το μεγάλο της αστέρι και πάγωσε τα όνειρα των μνηστήρων, οι λεπτομέρειες του deal

News 24/7

24MEDIA NETWORK