Μέσι: "Δεν πάω πουθενά"

Τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα έβαλε ο Λιονέλ Μέσι σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Ατλέτικο. Φήμες τα όσα ακούγονται, δήλωσε ο Αργεντινός.

Μέσι: "Δεν πάω πουθενά"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αργεντινός μετά το ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης:

"Να σας δώσω και την δική μου οπτική επί του θέματος. Άκουσα τόσα πολλά πράγματα. Ποτέ δεν βγαίνω να διαψεύσω τίποτα γιατί λένε κατά καιρούς πως είχα κακές σχέσεις με τον Γουαρδιόλα, με τον Ετό, τον Ίμπρα, τον Μπόγιαν και ότι ευθύνομαι για πολλές απομακρύνσεις.

Αυτό δεν είναι αλήθεια. Ποτέ δεν ζήτησε να φύγει ο προπονητής Χουάνχο, άσχετα μετα όσα μετέδωσαν τα ΜΜΕ. Δεν είναι αλήθεια, δεν θα το έκανα ποτέ αυτό.

Με πονάει ακόμη περισσότερο γιατί αυτές οι ιστορίες βγαίνουν από την Βαρκελώνη. Δεν βγαίνουν από την Μαδρίτη. Κάποιοι θέλουν να κάνουν κακό στο σύλλογο και τώρα είναι πιο σημαντικό από κάθε φορά να μείνουμε ενωμένοι.

Άκουσα πολλά για μένα, λένε πως εγώ διαχειρίζομαι την ομάδα. Είμαι απλά ένας παίκτης, όπως οποιοσδήποτε. Δεν παίρνω αποφάσεις, ή δεν ζητώ να πάρουν άλλοι. Δεν ζήτησα τίποτα παραπάνω για να μείνω, μιας και δεν έχω καμία πρόθεση να πάω πουθενά.

Άκουσα φήμες πως ο πατέρας μου έχει μιλήσει με την Τσέλσι ή την Σίτι. Όλα ψέμματα. Αρνούμαι όλες αυτές τις φήμες, έτσι ώστε όλος ο κόσμος να μάθει την αλήθεια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK