Μέσι: "Φυσιολογικό να είσαι νευρικός"

Ο Λιονέλ Μέσι, μετά το τέλος του αγώνα Αργεντινή-Βοσνία, μίλησε για την απόδοση της ομάδας του αλλά και για το γεγονός ότι στο "Μαρακανά" βρέθηκαν πάρα πολλοί συμπατριώτες του.

RIO DE JANEIRO, BRAZIL - JUNE 15:  Lionel Messi of Argentina reacts after scoring his team's second goal during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group F match between Argentina and Bosnia-Herzegovina at Maracana on June 15, 2014 in Rio de Janeiro, Brazil.  (Photo by Matthias Hangst/Getty Images)
RIO DE JANEIRO, BRAZIL - JUNE 15: Lionel Messi of Argentina reacts after scoring his team's second goal during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group F match between Argentina and Bosnia-Herzegovina at Maracana on June 15, 2014 in Rio de Janeiro, Brazil. (Photo by Matthias Hangst/Getty Images) GETTY IMAGES

Το άγχος της πρεμιέρας ήταν σύμφωνα με τον ηγέτη της "αλμπισελέστε", Λιονέλ Μέσι, η αιτία της κακής εμφάνισης της ομάδας του. Ο Αργεντινός δήλωσε ότι τον ενδιαφέρει μόνο η νίκη, καθώς η βελτίωση θα έρθει μέσα από τα παιχνίδια.

Θεωρεί σημαντικό το γκολ που σημείωσε, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους Αργεντινούς που βρέθηκαν στο "Μαρακανά" και να τους αποθεώσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Είναι φυσιολογικό να είσαι νευρικός στο πρώτο παιχνίδι. Το κυριότερο είναι να πάρεις απλά τη νίκη. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες στην επανάληψη, υπάρχουν πράγματα που θα πρέπει να δουλέψουμε, αλλά αυτό που μετρά είναι οι τρεις πόντοι. Ήταν ένα σημαντικό γκολ για μένα, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως μας σφράγισε τη νίκη.

Δεν περίμενα να βρούμε εδώ τόσους πολλούς Αργεντινούς και είναι κάτι που συζητούσαμε όταν φτάσουμε εδώ. Ελπίζω να υπάρχει η ίδια ατμόσφαιρα και στο επόμενο ματς, στο Μπέλο Οριζόντε".

Διαβάστε ακόμη:

Αργεντινή-Βοσνία 2-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK