Μέσι: Η Ίντερ Μαϊάμι "πολιορκεί" και άλλον κολλητό του

Σε διαπραγματεύσεις με την Ίντερ Μαϊάμι βρίσκεται ο Ζόρντι Άλμπα σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Εξετάζει και τις προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία ο Ισπανός.

Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Levante and FC Barcelona at the Ciutat de Valencia stadium in Valencia, Spain, Tuesday, May 11, 2021. (AP Photo/Alberto Saiz)
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει με τον Ζόρντι Άλμπα AP

Στην Ίντερ Μαϊάμι αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του ο Λιονέλ Μέσι λέγοντας όχι στις Αλ Χιλάλ και Παρί Σεν Ζερμέν και παίρνοντας την απόφαση να μην περιμένει άλλο την Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ θέλει να ικανοποιήσει όλα τα "θέλω" του ποδοσφαιριστή και φέρεται για χατίρι του Μέσι να έχει προσεγγίσει αρκετούς από τους πρώην συμπαίκτες του.

Σέρχιο Μπούσκετς και Άνχελ Ντι Μαρία βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Ίντερ Μαϊάμι ενώ κάτι ανάλογο φέρεται πως συμβαίνει και με άλλη μία σημαία της Μπάρτσα.

Ο λόγος για τον Ζόρντι Άλμπα, ο οποίος επέλεξε να αποχωρήσει από τους Μπλαουγκράνα προκειμένου να βοηθήσει τους Μπλαουγκράνα να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα με το FFP.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει ότι Άλμπα και Ίντερ Μαϊάμι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, με τον Ισπανό όμως να εξετάζει σοβαρά και τις προτάσεις που έχει στα χέρια του από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ίντερ: Ο Τζέκο φεύγει από το Μιλάνο και στα 37 του έχει στα χέρια του τεράστιες προτάσεις

Λίβερπουλ: Ανοιχτό του Βαλβέρδε, στα ύψη οι απαιτήσεις του Πέρεθ

Παρί: Τι σκοπεύει να κάνει μετά το δημόσιο ξέσπασμα του Εμπαπέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK