Μέσι: Κι όμως ο ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι είχε προβλέψει την μεταγραφή του Λίο από το 2021

Από το 2021 είχε εκφράσει την πεποίθηση του πως ο Μέσι θα γίνει κάτοικος Μαϊάμι, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Χόρχε Μας.

Argentina's Lionel Messi celebrates during the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec. 18, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Λιονέλ Μέσι AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για χάρη της Ίντερ Μαϊάμι θα μετακομίσει ο Λιονέλ Μέσι καθώς αποδέχτηκε την πρόταση της ομάδας στην οποία έχει μετοχές ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, απορρίπτοντας την διαστημική πρόταση της Αλ Χιλάλ.

Η Ίντερ Μαϊάμι ήταν η πρώτη ομάδα η οποία εκδήλωσε επίσημα ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή στα μέσα της χρονιάς, όταν ακόμα αυτός είχε στο μυαλό του μόνο την παραμονή του στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο.

Πάντως, το σχέδιο για την απόκτηση του Μέσι φέρεται πως είχε αρχίσει εδώ και καιρό, αν λάβουμε υπ' όψιν μας τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ομάδας, Χόρχε Μας το 2021.

Συγκεκριμένα, ο Μας είχε αναφέρει το 2021 πως θεωρεί ότι στο άμεσο μέλλον ο Λιονέλ Μέσι θα φορέσει τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι και μ' αυτόν τον τρόπο θα ολοκληρώσει την κληρονομιά του καλύτερου ποδοσφαιριστή της γενίας του.

"...Είμαι αισιόδοξος πως ο Μέσι θα παίξει για την Ίντερ Μαϊάμι στο μέλλον επειδή πιστεύω ότι μ' αυτόν τον τρόπο θέλει να εκπληρώσει την κληρονομιά του καλύτερου ποδοσφαιριστή της γενιάς του..."

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Πιρς Μόργκαν: Ο μεγαλύτερος οπαδός του CR7 τα έχωσε στον Μέσι για την "απόσυρσή" του

Η Τότεναμ θέλει τον Μαγκουάιρ για να κάνει χαλάστρα στην Ρεάλ

Μέσι: Πλην του Μπούσκετς , η Ίντερ Μαϊάμι κινείται και για τον "κολλητό" του Αργεντίνου

News 24/7

24MEDIA NETWORK