Μέσι: Ο γιος του Κρόιφ ελπίζει στο θαύμα για τον Αργεντίνο

Την επιθυμία του να δει ξανά τον Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας Ζόρντι Κρόιφ σε συνέντευξη του.

FILE - In this March 14, 2018 file photo, Barcelona's Lionel Messi blows a kiss after scoring the opening goal during a Champions League soccer match against Chelsea at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain. Barcelona on Thursday Aug. 5, 2021 that Lionel Messi will not stay with the club. Barcelona said in a statement that a deal between the club and the player had been reached but financial "obstacles" made it impossible for the player to remain with the club. It blamed "Spanish league regulations" for not allowing the club to sign a new contract with the player. His previous one had ended on June 30.(AP Photo/Manu Fernandez, File)
Ο Λιονέλ Μέσι με την φανέλα της Μπαρτσελόνα AP

Συνέντευξη στο RAC1 έδωσε ο γιος του Γιόχαν Κρόιφ, Ζόρντι που αυτή τη στιγμή εκτελεί χρέη αθλητικού διευθυντή στην ομάδα της Μπαρτσελόνα και δεν δίστασε να εκφράσει την επιθυμία του να δει ξανά τον Λιονέλ Μέσι με την φανέλα των μπλαουγκράνα.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο Κρόιφ για τον Αργεντίνο "... η Μπαρτσελόνα και ο Μέσι θα είναι σίγουρα μία μέρα μαζί, αυτό είναι δεδομένο. Μπορεί αυτό να συμβεί μετά το τέλος της καριέρας του Αργεντίνου αλλά η Μπάρτσα και ο Μέσι αξίζουν μία τελευταία αγκαλία μαζί, ένα τελευταίο χορό..."

Όλα αυτά την ώρα που ο Αργεντίνος σταρ φέρεται να βρίσκεται ένα βήμα πριν από την υπογραφή του στην ομάδα της Ίντερ Μαϊάμι με ποσό ρεκόρ στην ιστορία του MLS, ενώ και η ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται διατεθείμενη να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να του κρατήσει στο ρόστερ της για άλλα δύο χρόνια.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: "Βόμβα" για συμφωνία 200.000.000 ευρώ το χρόνο

Η Σαουδική Αραβία Ρονάλντο, το Ντουμπάι μπάσκετ στην Ευρωλίγκα με 40.000.000 ευρώ

Μουντιάλ 2022: Οι έξυπνες μπάλες με το τσιπάκι φορτίζονται όπως ένα κινητό

News 24/7

24MEDIA NETWORK