Ρονάλντο: "Βόμβα" για συμφωνία 200.000.000 ευρώ το χρόνο

Η MARCA υποστηρίζει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι κοντά σε συμφωνία με την Αλ Νασρ με τα νούμερα να ζαλίζουν.

Manchester United's Cristiano Ronaldo during the English Premier League soccer match between Leicester City and Manchester United at King Power stadium in Leicester, England, Thursday, Sept. 1, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο (AP PHOTO/RUI VIEIRA)

Ισπανικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι κοντά στο να συμφωνήσει με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Νασρ η οποία του προσφέρει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με τις ετήσιες αποδοχές του Πορτογάλου να φτάνουν τα 200.000.000 ευρώ.

Το προαναφερθέν εξωπραγματικό νούμερο συμπιλαμβάνει το σάλαρι του αρχηγού της εθνικής Πορτογάλιας, όπως και διαφημιστικές συμφωνίες.

Εάν το γεγονός επιβεβαιωθεί τότε ο Ρονάλντο σπάει κάθε ρεκόρ αμειβών έστω και στα 37 του χρόνια με το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας να πετυχαίνει τεράστια αναβάθμιση.

Το φλερτ του CR7 με την ομάδα του Ρούντι Γκαρθιά έχει αποκαλυφθεί την τελευταία εβδομάδα, χωρίς ωστόσο κανείς να κάνει λόγο όπως η MARCA για τόσο προχωρημένες επαφές και μάλιστα κοντά σε συμφωνία.

Σε περίπτωση που αν τελικά δούμε τον Ρονάλντο στο συγκεκριμένο κλαμ της Σαουδικής Αραβίας, τότε θα γίνει συμπαίκτης με ποδοσφαιριστές όπως οι Γκονσάλο Μαρτίνες, Βενσέντ Αμπουμπακάρ , Ταλίσκα.

Διαβάστε περισσότερα

Η Σαουδική Αραβία Ρονάλντο, το Ντουμπάι μπάσκετ στην Ευρωλίγκα με 40.000.000 ευρώ

Ρονάλντο: Ελληνική ομάδα έκανε πρόταση στον Πορτογάλο και γκρέμισε το Instagram

Μουντιάλ 2022: Οι έξυπνες μπάλες με το τσιπάκι φορτίζονται όπως ένα κινητό

News 24/7

24MEDIA NETWORK