Μέσι: Οι δύο λόγοι που ο Λίο πάει Μαϊάμι

Η Ίντερ ΜαΪάμι είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Λιονέλ Μέσι και οι λόγοι αυτής της επιλογής είναι δύο.

Argentina's Lionel Messi celebrates winning the World Cup round of 16 soccer match between Argentina and Australia at the Ahmad Bin Ali Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 3, 2022. (AP Photo/Petr David Josek)
Ο Λιονέλ Μέσι (AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK)

Η επίσημη ανακοίνωση του Λιονέλ Μέσι για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έγινε κι αυτός θα είναι η Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Αργεντίνος σταρ είχε ξεκαθαρίσει πως μεγάλη του επιθυμία ήταν να παραμείνει στην Ευρώπη και να επιστρέψει στην Βαρκελώνη για χάρη της μεγάλης του αγάπης, Μπαρτσελόνα.

Τόσο το σενάριο επιστροφής στην Μπάρτσα όσο και το ενδεχόμενο μετακίνησης του στην Σαουδική Αραβία για χάρη της Αλ Χιλάλ δεν έγιναν πραγματικότητα για δύο λόγους.

Ο πρώτος είναι η οικονομική αστάθεια της Μπαρτσελόνα, η οποία δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει το πολυπόθητο "ναι" από την La Liga χωρίς να έχει επιπτώσεις σε άλλες υποθέσεις με ποδοσφαιριστές της.

Ο δεύτερος λόγος είναι η οικογένεια του Λίο. Ο Μέσι και η Αντονέλα θεωρούν ότι τα τρία τους παιδιά δεν θα καταφέρουν ποτέ να προσαρμοστούν στη ζωή στη Σαουδική Αραβία γι αυτό και, παρά τη διαστημική πρόταση, η επιλογή απορρίπτεται.

Θυμίζουμε πως η οικογένεια Μέσι περνάει μεγάλο μέρος του χρόνου στο Μαϊάμι καθώς εδώ και λίγα χρόνια ο Λίο έχει αγοράσει ένα υπερπολυτελέστατο σπίτι εκεί ενώ και οι σχέσεις του με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Ντέιβιντ Μπέκαμ, είναι εξαιρετικές.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Τότεναμ θέλει τον Μαγκουάιρ για να κάνει χαλάστρα στην Ρεάλ

Οι Σαουδάραβες έκαναν την πιο φτωχή πλην τίμια πρόταση στον Αλέξις Σάντσες

Νεϊμάρ: Η ομάδα του "τρελού" κάνει γερό μπάσιμο για την απόκτησή του

News 24/7

24MEDIA NETWORK