Μέσι: Στο εντός με την Ρεν τον περιμένει μία δυσάρεστη/ιστορική κατάσταση

Ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται να ζήσει κάτι πρωτόγνωρο στην εντός έδρας αναμέτρηση της Παρί με την Ρεν την Κυριακή (19/03).

PSG's Lionel Messi reacts during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Nice at the Parc des Princes in Paris, Saturday, Oct. 1, 2022. (AP Photo/Aurelien Morissard)
Ο Λιονέλ Μέσι με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν στην αναμέτρηση με τη Νις AP

Έχουμε συνηθίσει ν' ακούμε χειροκροτήματα και επιφωνήματα θαυμασμού για τον Λιονέλ Μέσι. Ενίοτε και αποδοκιμασίες από τους αντιπάλους. Τις περισσότερες φορές βέβαια οι απέναντι φτάνουν σε σημείο να χειροκροτήσουν τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Ωστόσο, την Κυριακή (19/02) στο εντός της Παρί με την Ρεν κι εφόσον επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ της Mundo Deportivo θα ζήσουμε κάτι πρωτόγνωρο. Ο Λιονέλ Μέσι θ' αποδοκιμαστεί από τους φανατικούς οπαδούς της ομάδας του!

Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει στο δημοσίευμά της ότι άνθρωποι των Γάλλων Ultras έχουν πει: "Θα αποδοκιμάσουμε τον Μέσι την Κυριακή. Έχει υψηλό συμβόλαιο σε σύγκριση με αυτά που προσφέρει στο γήπεδο".

Ο Μέσι τη φετινή σεζόν έχει κάνει 18 γκολ και 17 ασίστ σε 31 ματς με την Παρί, αλλά η νέα ευρωπαϊκή αποτυχία φαίνεται πως έχει φέρει σε σημείο μερίδα οπαδών να τον γιουχάρουν. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Λίο εκπνέει το καλοκαίρι και μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστοποιηθεί εάν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα παραμείνει στη γαλλική πρωτεύουσα.

Διαβάστε περισσότερα

Παρί: Ο Κελαϊφί δένει μέχρι το 2027 την "κολώνα" της ομάδας

Νάπολι: Ο αθλητικός διευθυντής αποκάλυψε τι θα γίνει με την "αγία τριάδα"

Μπαρτσελόνα: Ο Ντεμπελέ παρευρέθηκε σε γήπεδο "έκπληξη" και προκάλεσε απορίες

News 24/7

24MEDIA NETWORK