Μπαρτσελόνα: Ο πατέρας του Φάτι έκανε μεγάλη αποκάλυψη για το μέλλον του

Την παραμονή του Ανσού Φάτι στην Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο πατέρας του, παρά τα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί.

Barcelona's Ansu Fati celebrates after scoring his side's fourth goal during a Spanish Copa del Rey round of 16 soccer match between Intercity and Barcelona at the Ricardo Perez stadium in Alicante, Spain, Wednesday Jan. 4, 2023. (AP Photo/Alberto Saiz)
Ο Ανσού Φάτι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα AP

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το ερχόμενο καλοκαίρι για την ομάδα της Μπαρτσελόνα καθώς μόνο λίγες δεν είναι οι αγωνιστικές αλλά και οι δικαστικές εκκρεμότητες.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον Ζόρζε Μέντες να ταξιδεύει στην Βαρκελώνη προκειμένου να συζητήσει για το μέλλον των Φάτι, Μπάλντε και Γιαμάλ.

Οι υποθέσεις των δύο τελευταίων έχουν τυπικό χαρακτήρα καθώς υπάρχει η διάθεση για υπογραφή πολυετούς συμφωνίας μαζί τους.

Για τον Φάτι τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα καθώς παρόλο που το συμβόλαιο του λήγει το 2027, έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του ενώ και η Μπάρτσα αναζητά χρήματα για να αντιμετωπίσει το ζήτημα με το FFP.

Για το μέλλον του Φάτι μίλησε ο ίδιος ο πατέρας του λέγοντας πως ο ίδιος του θα παραμείνει σίγουρα στην Μπαρτσελόνα και την ερχόμενη χρονιά παρά τα όσα ακούγονται.

"... Ο Ανσού θα μείνει στην Μπαρτσελόνα. Αυτό είναι σίγουρο και επιβεβαιωμένο..."

Θυμίζουμε πως μέσα στη χρονιά ο πατέρας του Φάτι είχε δηλώσει πως αν ήταν στο χέρι του ο γιος του θα είχε φύγει από την Μπαρτσελόνα καθώς δεν έχει την διαχείριση που του αξίζει.

Δείτε τη σχετική δήλωση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Ο Τούχελ έριξε άκυρο σε αποκάλυψη της φετινής Premier League

Γιουνάιτεντ: Πρώην συμπαίκτης του Μαγκουάιρ αποκάλυψε τι επηρεάζει την απόδοσή του

Ρονάλντο: Έχει τάσεις φύγης από την Αλ Νασρ και η Ρεάλ του προσφέρει ρόλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK