Μέσι: Το μέλλον του Λίο δεν έχει βασιλιάδες και παλάτεια

Ο γνωστός ρεπόρτερ Φαμπρίτσιο Ρομάνο έκανε update στην υπόθεση Μέσι - Παρί και τις φήμες περί Αλ Χιλάλ κτλ.

Argentina's Lionel Messi looks at the trophy after winning the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec.18, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
ο Λιονέλ Μέσι χαμογελαστός πριν από την απονομή AP

Όσο ο Λιονέλ Μέσι δεν υπογράφει με την Παρί τόσο θ' αυξάνονται τα δημοσιεύματα και οι φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στη Σαουδική Αραβία. Ήδη έχουν γραφτεί πολλά. Μεταξύ άλλων πως η Αλ Χιλάλ και πιο πρόσφατα η Αλ Ιτιχάντ ετοιμάζονται να του προσφέρουν 300.000.000 ευρώ το χρόνο για να τον πείσουν να κάνει ότι και ο Ρονάλντο.

Ο ρεπόρτερ Ρομάνο, πάντως, με ανάρτησή του στα social media καταρρίπτει όλα τα παραπάνω: "Ο Μέσι δεν είχε καμία προσφορά από την Αλ Χιλάλ, παρά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών. Καμία κουβέντα, καμία συζήτηση.

Μου είπαν πως το επόμενο βήμα του Μέσι είναι να συναντηθεί να κάνει νέα συνάντηση με την Παρί και να επεκτύνει το συμβόλαιό του. Ο Μέσι, έχει αποφασίσει να μείνει στην ΠΣΖ".

Όλα δείχνουν πως ο Αργεντινός θα συνεχίσει για τα επόμενα χρόνια στο Παρίσι μ' ένα και μοναδικό στόχο: Την κατάκτηση του Champions League, το τρόπαιο που η διοίκηση του Κατάρ κυνηγάει με τρέλα από τότε που μπήκε στο κλαμπ.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Επέστρεψε για να γίνει η εσωτερική μεταγραφή

Ο Αρτέτα "άνοιξε δουλειά" για τον Τόμας Τούχελ

Τσέλσι: "Χρύσωσε" τον Μούντρικ για να ξεχάσει την Άρσεναλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK