Ο Αρτέτα "άνοιξε δουλειά" για τον Τόμας Τούχελ

Η εντός έδρας ήττα της Τότεναμ από την Άρσεναλ και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση έχει ανοίξει κουβέντα για τον Κόντε.

Chelsea's head coach Thomas Tuchel reacts during the English Premier League soccer match between Southampton and Chelsea at St Mary's Stadium, Southampton, England, Tuesday, Aug. 30, 2022. (AP Photo/Ian Walton)
Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Τσέλσι AP

Ο Αντόνιο Κόντε ανέλαβε την Τότεναμ, αλλά η σεζόν 2022-2023 δεν τον πάει τον Ιταλό. Τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά και το... κερασάκι στην τούρτα ήταν η εντός έδρας ήττα από την Άρσεναλ. Όλο αυτό έχει ανοίξει κουβέντα για το μέλλον του πρώην κόουτς της Τσέλσι στο λονδρέζικο πάγκο.

Μάλιστα, η Evening Standard σε δημοσίευμά της έχει εμφανίσει και υποψήφιο αντικαταστάτη του Κόντε. Πρόκειται για τον Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός, αναφέρει το άρθρο, πως ενδιαφέρεται να πάρει τη θέση σε περίπτωση που η διοίκηση του κλαμπ αποφασίσει να λύσει τη συνεργασία του με τον Κόντε.

Ο Τούχελ ήταν στην Τσέλσι και κατέκτησε το Champions League το 2021, αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει τη θέση του. Αργότερα, είχε γίνει γνωστό πως ήθελε να κάτσει στον πάγκο της Αγγλίας, όμως η FA αποφάσισε να ανανεώσει τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ κι έτσι ο Γερμανός περιμένει.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Επέστρεψε για να γίνει η εσωτερική μεταγραφή

Τσέλσι: "Χρύσωσε" τον Μούντρικ για να ξεχάσει την Άρσεναλ

Για τη μάχη του Ρονάλντο με τον Μέσι μάλλον πουλήθηκε το πιο ακριβό εισιτήριο στην ιστορία

News 24/7

24MEDIA NETWORK