Μέσι: Το ναι μεν, αλλά με την Παρί και το νέο συμβόλαιο

Δημοσιεύματα θέλουν τον Μέσι να συμφώνησε με την Παρί, ωστόσο υπάρχουν λεπτομέρειες να συμφωνηθούν για να κλείσει.

Lionel Messi, right, and PSG president Nasser Al-Al-Khelaifi hold Messi's jersey Wednesday, Aug. 11, 2021 at the Parc des Princes stadium in Paris. Lionel Messi said he's been enjoying his time in Paris "since the first minute" after he signed his Paris Saint-Germain contract on Tuesday night. The 34-year-old Argentina star signed a two-year deal with the option for a third season after leaving Barcelona. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Μέσι με τον Αλ Κελαϊφί AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Όλα δείχνουν πως ο Λιονέλ Μέσι θα συνεχίσει να παίζει στην Παρί Σεν Ζερμέν και τον επόμενο χρόνο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει οριστική συμφωνία.

Όπως αναφέρει ο μετεγραφολόγος Φαμπρίτσιο Ρόμανο, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία πως δηλαδή ο Αργεντινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής θέλει να μείνει στο κλαμπ.

Από εκεί και πέρα οι εμπλεκόμενες πλευρές θα κάτσουν εκ νέου στο τραπέζι για να διαπραγματευτούν τη διάρκεια του συμβολαίου, όπως και τις απολαβές του Λιονέλ Μέσι με τους Παριζιάνους.

Ο Αλ Κελαϊφί και ο "εγκέφαλος" συμβολαίων και μεταγραφών της ομάδας, Λουίς Κάμπος δουλεύουν όλα όσα θα παρουσιάσουν τον Μέσι και τους εκπροσώπους του.

Κι όλα αυτά την ίδια ώρα που ο μεγάλος "αντίπαλος" του Αργεντινού, Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να τελειώσει με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, συνεχίζοντας την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Νασρ.

Δείτε την ανάρτηση του Ρομάνο

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας για οκτώ χρόνια

Ρονάλντο: Ο παίκτης που φορούσε το 7 στην Αλ Νασρ, άλλαξε νούμερο

Μουντιάλ 2022: Παίκτης του Πανσερραϊκού άγγιξε και φίλησε το Παγκόσμιο Κύπελλο μέσα στο γήπεδο

News 24/7

24MEDIA NETWORK