Ρονάλντο: Ο παίκτης που φορούσε το 7 στην Αλ Νασρ, άλλαξε νούμερο

Σύμπτωση ή όχι η αλλαγή αριθμού του ποδοσφαιριστή που φορούσε το 7 στην Αλ Νασρ έχει κάνει τους περισσότερους να πιστεύουν πως ο Ρονάλντο κλείνει στην Σαουδική Αραβία.

Portugal's Cristiano Ronaldo controls the ball during the World Cup group H soccer match between Portugal and Ghana, at the Stadium 974 in Doha, Qatar, Thursday, Nov. 24, 2022. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ο Ρονάλντο έγραψε ιστορία στην πρεμιέρα της Πορτογαλίας (AP PHOTO/HASSAN AMMAR)

Τις τελευταίες ώρες επικρατεί πανικός γύρω από τ' όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς όλα δείχνουν πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα εκτός Ευρώπης και συγκεκριμένα στην Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Νασρ.

Άλλο ένα σημάδι που "δείχνει" ότι ο Ρονάλντο είναι πολύ κοντά στο νέο σταθμό της καριέρας του είναι η αλλαγή αριθμού του ποδοσφαιριστή από το Ουζμπεκιστάν, Τζαλολιντίν Μασαρίποβ (σ.σ. θεωρείται υποψήφιος για να αποχωρήσει). Συγκεκριμένα, όταν ο 29χρονος πλάγιος επιθετικός συμφώνησε με την Αλ Νασρ (καλοκαίρι '21) επέλεξε να φοράει το 7.

Στις 13 Δεκεμβρίου '22, όμως, ο Ουζμπέκος έκανε ανάρτηση στα social media, εγκαινιάζοντας το νέο νούμερο της φανέλας του που είναι το 77. Αυτή η αλλαγή και το κενό στο 7 έχει κάνει πολλούς να πιστεύουν πως το αγαπημένο νούμερο του CR7 τον περιμένει στο νέο του σπίτι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εφόσον επιβεβαιωθούν τα ισπανικά δημοσιεύματα θα υπογράψει με τους Σαουδάραβες για οκτώ χρόνια. Τα 2,5 θα είναι ποδοσφαιριστής της Αλ Νασρ και τα υπόλοιπα θα δουλέψει ως πρεσβευτής για να ενισχύσει την προσπάθεια των Σαουδική Αραβία, Αίγυπτο και Ελλάδα για συνδιοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2030.

Όσον αφορά στις απολαβές του Ρονάλντο, αυτές αναμένεται να φτάνουν τα 200.000.000 ευρώ το χρόνο, ενώ όταν γίνει πρεσβευτής, σύμφωνα πάντα με την MARCA, οι απολαβές του θα αυξηθούν.

Δείτε τον Μασαρίποβ πριν και μετά

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας για οκτώ χρόνια

Ρονάλντο: Η άφιξη του στην Αλ Νασρ φέρνει μαζικές αποχωρήσεις και μεταγραφή έκπληξη

Μουντιάλ 2022: Παίκτης του Πανσερραϊκού άγγιξε και φίλησε το Παγκόσμιο Κύπελλο μέσα στο γήπεδο

News 24/7

24MEDIA NETWORK