Μέσι: Βόμβα! Ραντεβού Λαπόρτα με τον Χόρχε Μέσι για να κλείσει η μεγάλη επιστροφή

Με τον Ζοάν Λαπόρτα συναντήθηκε ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε, στο σπίτι του πρόεδρου της Μπάρτσα προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του Αργεντίνου σταρ.

Argentina's Lionel Messi celebrates during the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec. 18, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Λιονέλ Μέσι AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας αναμένεται να ανακοινώσει το ερχόμενο διάστημα ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος εδώ και λίγες ώρες αποτελεί επίσημα παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ένα βίντεο που ίσως και να λέει πολλά για τις προθέσεις του Αργεντίνου σταρ έφερε στο φως της δημοσιότητας ο δημοσιογράφος Τόνι Χουανμάρτι.

Σ' αυτό φαίνεται ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε να μπαίνει στο σπίτι του πρόεδρου της Μπαρτσελόνα, Χοάν Λαπόρτα προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή για την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στην αγαπημένη του ομάδα.

Μάλιστα, μετά από την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Χόρχε Μέσι ανέφερε πως επιθυμία του γιου του είναι να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα αλλά τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν το ερχόμενο διάστημα.

Θυμίζουμε πως η Μπάρτσα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με το FFP, με πρόσφατο δημοσίευμα της Equipe μάλιστα να αναφέρει πως οι Μπλαουγκράνα έχουν επικαλεστεί τη βοήθεια της Ίντερ Μαϊάμι για να γίνει η μεγάλη επιστροφή.

Πάντως, ο Λίο εξακολουθεί να έχει στα χέρια του και την διαστημική πρόταση της Αλ Χιλάλ η οποία θέλει να τον κάνει 'βασιλιά" προσφέροντάς του συμβόλαιο διετίας που αγγίζει τα 1,2 δις ευρώ.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Ολοκληρώθηκε η πρώτη μεταγραφή του σχεδίου "ανοικοδόμηση"

Σίτι: Ο Πεπ έκανε κίνηση ματ για την παραμονή του "αγαπημένου του παιδιού"

Μίλαν: Αυτό είναι το φαβορί για αντί - Ζλάταν

News 24/7

24MEDIA NETWORK