Τεν Χαχ: Έπαιξε το τελευταίο του χαρτί και έχασε, αποδέχεται την μοίρα του; Ο αντικαταστάτης είναι κοντά περιμένοντας καρτερικά

Ο Ολλανδός φαίνεται πως έχασε το στοίχημα και πλέον είναι θέμα χρόνου η αλλαγή τεχνικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ajax's head coach Erik ten Hag gives directions to his players during the Dutch Eredivisie premier league soccer match between Ajax and Heerenveen at the Johan Cruyff ArenA in in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 11, 2022. (AP Photo/Peter Dejong)
(AP Photo/Peter Dejong) AP

Η περίοδος του Τεν Χαχ στο Μάντσεστερ έχει περάσει από πολλά κύματα. Στιγμές με αναλαμπές φωτός γεμάτες ελπίδα, αισιοδοξία και στιγμές απόγνωσης και στεναχώριας. Αυτό το ρόλερ κόστερ συναισθημάτων φαίνεται πως θα λάβει τέλος με βάση τις ενδείξεις των τελευταίων ημερών.

Ο Ολλανδός τεχνικός φέρεται σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα να έχει αποδεχτεί την κατάσταση στην ομάδα αναφορικά με το μέλλον του. Πολλοί παίκτες των "Κόκκινων Διαβόλων" έχουν παρατηρήσει μια αλλαγή στη συμπεριφορά του προπονητή τις τελευταίες εβδομάδες. Αυτή η αλλαγή έγινε μετά από ένα συμβάν το οποίο πολύ πιθανόν να είναι ο προάγγελος για το τι μέλλει γενέσθαι.

Η αλλαγή στην συμπεριφορά παρατηρήθηκε μετά την άρνηση του Τζιμ Ράντκλιφ να του δώσει δημόσια ψήφο εμπιστοσύνης. Ο προπονητής ρίσκαρε με αυτή την κίνηση και δεν δικαιώθηκε. Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην έκτη θέση 11 βαθμούς μακριά από την τέταρτη θέση μετά από ένα σερί μόλις μίας νίκης σε έξι παιχνίδια και, όπως γίνεται αντιληπτό, δεν έχει κάποιο ουσιαστικό επιχείρημα για να μεταπείσει το αφεντικό του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας.

Πλέον, τα πράγματα φαίνονται πως ξεκαθαρίζουν μιας και ο αντικαταστάτης δεν αποκλείεται να έχει ήδη επιλεχθεί από τον Ράντκλιφ. Ο Γκράχαμ Πότερ έχει συναντηθεί με τον CEO της INEOS και είναι πιθανό να μπει σε αναμονή η γνωστοποίηση της αλλαγής ηγεσίας στον πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν. Εφόσον πράγματι ο Πότερ είναι ο εκλεκτός, τότε ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας θα ξεκινήσει άμεσα με στόχο την δημιουργία ομάδας που θα πρωταγωνιστεί σε όλες τις πιθανές κορυφές του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Διαβάστε περισσότερα

Ούτε ο Σεσκ Φάμπρεγκας θεωρεί πως ο Ρονάλντο ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος του στην Premier League

Ο Τσάμπι Αλόνσο δεν έκανε αναφορά σε Λίβερπουλ-Μπάγερν και υπάρχει λόγος

News 24/7

24MEDIA NETWORK