Μετά τον Κολοβό, τελειώνουν άλλοι δύο δανεικοί!

Η μετακίνηση του Δημήτρη Κολοβού στη Μαλίν ήταν μόνο η αρχή στον Ολυμπιακό. Μετά τον 24χρονο εξτρέμ, αναμένεται να φύγουν και άλλοι δύο με κανονική μεταγραφή. Το Contra.gr έχει το ρεπορτάζ.

Μετά τον Κολοβό, τελειώνουν άλλοι δύο δανεικοί!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πολλά τα ανοικτά μέτωπα για τον Ολυμπιακό ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν. Στις 14 Ιουνίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία και δύο μέρες αργότερα οι Πειραιώτες θα αναχωρήσουν για το Ζέεφελντ.

Στην Αυστρία δεν θα βρίσκεται ο Δημήτρης Κολοβός που ήδη πωλήθηκε στην Μαλίν, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η μεταγραφή του έφτασε λίγο κάτω από τα 700 χιλιάρικα.

Το δρόμο που χάραξε από τους δανεικούς ο Κολοβός, αναμένεται να ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα άλλοι δύο! Στον Ολυμπιακό επιθυμούν να κλείσουν μία-μία τις ανοικτές υποθέσεις. Δεν είναι μόνο το θέμα του προπονητή που “καίει” άπαντες στο Λιμάνι.

Θέλουν να δουν τι θα κάνουν και με το υπάρχον ρόστερ ή μάλλον με τους παίκτες που τα δικαιώματά τους ανήκουν στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Κολοβός λοιπόν αποτελεί παρελθόν. Ποιος θα είναι ο επόμενος που σύντομα θα ετοιμάσει οριστικά βαλίτσες για άλλες πολιτείες; Ο Νίκο Μαρτίνες.

Ο Αργεντινός χαφ που δεν κατάφερε να παίξει ούτε δευτερόλεπτο σε φιλικό με τη φανέλα του Ολυμπιακύ, διανύει μία πολύ καλή σεζόν στην Αυστραλία με τη φανέλα της Σίδνεϊ Γουόντερερς.

Ήδη οι άνθρωποι της αυστραλιανής ομάδας έχουν ενημερώσει τον Ολυμπιακό (σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στη “χώρα των καγκουρό”) ότι θα κρατήσουν τον Μαρτίνες, ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς. Μια οψιόν που φημολογείται ότι είναι κοντά στα 600 χιλιάρικα. Αυτό σημαίνει ότι άλλος ένας από τους... 23 δανεικούς που είχαν οι Πειραιώτες, σύντομα θα κόψει οποιονδήποτε δεσμό με τον σύλλογο.

Ποιος είναι ο τρίτος της παρέας που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να τελειώσει επίσης από τον Ολυμπιακό; Ο Δημήτρης Γούτας! Η Κορτράικ έχει μείνει απολύτως ευχαριστημένη με τις εμφανίσεις του 23χρονου στόπερ στο βελγικό πρωτάθλημα και σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι του συλλόγου, θα κάνουν τα αδύνατα-δυνατά για να τον κρατήσουν και τη νέα σεζόν.

Αρχικά θα το προσπαθήσουν με κανονική μεταγραφή. Αν δεν τα καταφέρουν, τότε θα επιδιώξουν να τον κρατήσουν πάλι με τη μορφή δανεισμού. Και ο Γούτας από την πλευρά του δεν δείχνει αντίθετος σε αυτή την προοπτική από τη στιγμή που βλέπει ότι στον Ολυμπιακό πολύ δύσκολα θα βρει θέση στο ρόστερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK